شين هوا: چين درصدد تامين منافع خود در ليبي است

تاریخ ۲۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۷ | عنوان: ليبي


خبرگزاري شين هوا در گزارشي در خصوص مناسبات پكن و شوراي ملي انتقالي ليبي نوشت: تصميم چين در خصوص به رسميت شناختن اين شورا بر اساس سياست خارجي مستقل پكن صورت گرفته است.
به گزارش گروه اخبار صوتي و تصويري ايرنا به نقل از خبرگزاري چيني شين هوا،‌ چين در رويكرد خود در قبال تحولات ليبي در واقع 'تلاش براي حفظ منافع پكن است' و اين سياست به نفع روابط دوجانبه و همچنين استقرار صلح، ثبات و توسعه در منطقه خواهد بود.
شين هوا افزود:‌ دولت چين از ابتداي تحولات در ليبي خواستار كاهش درگيري ها و دستيابي به يك راه حل مسالمت آميز در اين كشور بوده است.
بنابر اين گزارش، روابط دوستانه بين دو كشور بايد بر اساس دوستي ميان مردم و منافع مشترك دو طرف توسعه يابد.
در ادامه گزارش اين خبرگزاري همچنين آمده است كه چين از بازسازي اقتصادي و سياسي ليبي حمايت مي كند و آماده ايفاي نقش در روند بازسازي ليبي است.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=64118