مصر دیگر حیاط خلوت اسرائیل نیست

تاریخ ۲۰ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۷:۴۶ | عنوان: مصر


سردبيرنشريه "صوت الامه" مصر تاکيد کرد: سرنگونی رژیم "حسنی مبارک" و حمله مردم مصر به سفارت رژیم صهیونیستی نشان داد که مصر دیگر حیاط خلوت این رژیم نیست.
"عبدالحليم قنديل " درگفت وگوبا شبکه خبري العالم اظهار داشت: حمله به سفارت اسرائیل در مصر، حادثه ای تاثیرگذار در روابط مصر و اسرائیل است.

قندیل با غيرممکن خواندن بازگشت سفير رژیم صهیونیستی به اين سفارتخانه اظهار داشت: اين حادثه نقطه عطفي در روابط مصر و اسرائيل بود به گونه ای که روابط گذشته هرگز تکرار نخواهد شد.

وي گفت: تاريخ سخن گفتن از تمديد پيمان "کمپ ديويد" به خصوص پس از تصمیم مردم مصر برای اخراج کردن سفير رژيم صهیونیستی و فرار خفت بار سفير و کادر این رژیم از سفارت، ديگر به پايان رسيده است
سردبيرنشريه "صوت الامه" مصر، دلخوري واشنگتن و تل آويو از این حادثه را کاملا طبيعي دانست زيرا به گفته او، حمله به سفارت رژیم صهیونیستی، جنگ با منافع آمريکا و اسرائيل درمنطقه است و اظهارات وزير بحرينی يا هر وزير ديگر عربی در این زمینه فاقد هرگونه ارزش است چرا که همه آنها وابسته به آمريکا و رژيم صهيونيستي هستند.

وي خواستار برگزاري برنامه ملي گسترده و طرحی در سطح جهان عرب براي همبستگي با متهمان مصري شد که به سفارت رژيم صهيونيستي حمله کرددند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=63855