تسخير سفارت اسرائيل گامی در جهت محو استبداد در منطقه است

تاریخ ۲۰ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۳ | عنوان: مصر


ملت‌های مسلمان و انقلابی امروز درك كرده‌اند كه رژيم اشغالگر صهيونيستی عامل اصلی ظلم و استبداد حكام ديكتاتور در منطقه است و بايد همچون ملت مصر با تسخير سفارت اسرائيل در كشورشان، اين رژيم مستبد جعلی را از پيش رو بردارند.
«جمعة العطوانی»، عضو ائتلاف ملی عراق و تحليگر و كارشناس مسائل سياسی اين كشور، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) ضمن بيان اين مطلب گفت: تسخير سفارت اسرائيل در قاهره واكنش طبيعی ملت‌های مسلمان و آزادی‌خواه است، چرا كه نظام‌های ديكتاتوری و استبدادی حاكم بر منطقه نشئت‌‌گرفته از اسرائيل است و اين نظام‌ها در راستای سياست‌های رژيم صهيونيستی و خدمت به اين رژيم پيش می‌روند.

جمعة العطوانی در ادامه افزود: وجود سفارت اسرائيل در كشورهای عربی منشأ ظلم و ستم به ملت‌های مظلوم بوده و باعث شده كه اين كشورها به نفع استكبار غرب و تأمين منافع ابرقدرت‌های زورگو حركت كنند و در خدمت ملت‌های خود نباشند.

اين تحليلگر مسائل سياسی عراق تصريح كرد: زمانی كه ملت‌های انقلابی برای رهايی از ظلم و استبداد به پا خواسته و قيام كردند، مطمئناً می‌خواستند كه پايه و اساس اين استبداد را از بين ببرند و وجود سفارت اسرائيل را اساس اين ظلم دانستند.

عضو ائتلاف ملی عراق همچنين تأكيد كرد: اگر همه كشورهای عربی و انقلابی تسخير سفارت اسرائيل را هدف قرار دهند، سرانجام تمامی سفارت‌ها تسخير شده و منشأ ظلم و استبداد از بين خواهد رفت.

العطوانی خاطر‌نشان كرد: ملت مصر زير سلطه ظالمانه رژيم ديكتاتور حسنی مبارك بود كه از سوی استكبار جهانی حمايت می‌شد و همواره هراس داشت از اين كه آزادانه خواسته‌هايش را مطرح و وجود حقيقی‌اش را نشان دهد، به ميدان «التحرير» آمد تا حس استقلال‌طلبی و آزادی را درك كند و سرانجام با سقوط حسنی مبارك به كابوس بزرگ ظلم و استبداد پايان داد.

اين كارشناس ارشد تاريخ اسلام تأكيد كرد: ملت مصر اراده كامل خود را در بهار انقلاب نشان داد و با تسخير سفارت اسرائيل يكی از بقايای رژيم ديكتاتور مبارك را از پيش رو برداشت و اكنون بايد با انسجام هر چه تمام‌تر در راستای محو ديگر پايه‌های ظلم و استبداد كه ريشه در نظام سابق دارد، تلاش كند.

جمعه العطوانی همچنين ادامه داد: انقلاب‌های كشورهای عربی رنگ‌وبوی سياسی و نظامی ندارد و شاخصه بارزش مردمی‌بودن‌ آن است كه به حق از اراده ملت‌ها سرچشمه گرفته تا بار ديگر هويت اسلامی خود را بازيافته و خواسته‌های بر حقشان محقق شود و در بيان ديدگاه‌های خود، استقلال پيدا كنند.

العطوانی با اشاره به جنايت‌های مكرر اسرائيل اشغالگر در جهان اسلام، بيان كرد: همه می‌دانند كه رژيم صهيونيستی تنها به قتل زنان و كودكان مظلوم فلسطينی اكتفا نمی‌كند، بلكه چندی پيش به مرزهای مصر نيز تجاوز كرد و تعدادی از سربازان مصری را به شهادت رساند كه واكنش‌هايی در اين كشور در پی داشت.

اين تحليلگر مسائل سياسی عراق در پايان تلاش برای تحقق آرمان‌های ملت فلسطين را از مسئوليت‌های مهم جهان اسلام در راستای رهايی از تجاوزهای اشغالگران صهيونيسم برشمرد و يادآور شد: استكبار جهانی همچنان سياست‌های زورگويانه‌اش را ادامه داده و هرگز از مسلمانان غافل نخواهد شد، بنابراين ملت‌های عرب و مسلمان بايد هميشه هوشيار بوده و برای ناكامی استكبار و در رأس آن اسرائيل و بازگرداندن قدس و فلسطين به ملت مظلوم اين كشور تلاش كنند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=63770