750 هزار سوماليايی تا 4 ماه ديگر جان خود را از دست می‏دهند

تاریخ ۱۶ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۹ | عنوان: سومالي


سازمان ملل ديروز، 14 شهريور ماه، هشدار داد: در صورت نرسيدن كمك‌های كافی به سومالی، تا چهار ماه ديگر 750,000 نفر در اين كشور جان خود را از دست خواهند داد.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) به نقل از روزنامه «Independent» چاپ انگليس، سازمان ملل اعلام كرده است كه تاكنون 6 منطقه در بخش جنوبی سومالی دچار قحطی شده‌اند، استان «بی»(Bay) در جنوب سومالی نيز به تازگی در فهرست مناطق قحطی‌زده جای گرفته است.

بيش از نيمی از جمعيت 4 ميليونی كشور سومالی در حال حاضر محتاج غذا هستند و ده‌ها هزار نفر از مردم اين كشور در صورت ادامه اين بحران كه به كشورهای كنيا، اتيوپی، اوگاندا و جيبوتی نيز كشيده شده است، جان خود را از دست خواهند داد.

هم‌اكنون حدود 150 هزار نفر از مردم سومالی خانه‌های خود را ترك كرده‌اند و برای دريافت كمك در اردوگاه‌ها مستقر شده‌اند.

از آغاز اين قحطی بی‌سابقه تاكنون كمك‌‌های زيادی به مردم سومالی شده ‌است اما اين ميزان بنا به گفته سازمان ملل به هيچ وجه كافی نيست و مانع از مرگ و مير ناشی از گرسنگی نشده است.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=63322