كامرون: عمليات ناتو در ليبي همچنان ادامه خواهد يافت

تاریخ ۱۱ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۰ | عنوان: ليبي


خبرگزاري فارس: در حالي كه نمايندگان 60 كشور جهان با آزاد‌سازي 15 ميليارد دلار از اموال ليبي موافقت كردند، نخست وزير انگليس بر تداوم عمليات نظامي ناتو در ليبي تاكيد كرد.

به گزارش مانيتورينگ فارس به نقل از شبكه الجزيره، «ديويد كامرون» نخست وزير انگليس در سخنراني نشست گروه تماس ليبي در پاريس گفت: «عمليات ناتو در ليبي تا زمان برقراري ثبات كامل و محافظت از جان شهروندان ليبيايي ادامه خواهد يافت.»

وي تصريح كرد: ما نمي‌توانيم حضور يك دولت منفور در سطح جهاني را در نزديكي مرز‌هاي اروپا تحمل كنيم. اگر بهار عربي به يك خزان سركوب‌ها تبديل شود همه ما بازنده خواهيم بود.

روز گذشته، نمايندگان 60 كشور جهان به همراه «بان کی‌مون» دبیرکل سازمان ملل متحد، برای بررسی آخرین وضعیت لیبی و آینده این کشور در پاریس نشستی را برگزار کردند.

اين نشست در حالي برگزار شد كه فرانسه و انگلیس تلاش دارند، به هر طریق ممکن مانع ارتکاب اشتباهاتی شوند که نیروهای متحدین در عراق مرتکب آن شدند.

در این نشست برنامه‌های شورای انتقالی لیبی جهت تدوین قانون اساسی جدید و برگزاری انتخابات طی 18 ماه و اقدامات درپیش گرفته شده جهت جلوگیری از خونریزی در کشور و ممانعت از تبدیل لیبی به عراق دوم بررسی شد. همچنين كشور‌هاي جهان با آزادسازي 15 ميليارد دلار از حساب و اموال ليبي كه در زمان قذافي مسدود شده، موافقت كردند.

«نيكلا ساركوزي» رئيس جمهور فرانسه گفت: «شوراي انتقالي ليبي بايد هرچه سريعتر روند آشتي ملي و عفو عمومي را آغاز كند. ما قصد داريم تا پول ديروز مردم ليبي را براي ساختن آينده اين كشور بازگردانيم.»

همچنين «مصطفي عبدالجليل» رئيس شوراي انتقالي ليبي با اشاره به كمك‌هاي كشور‌هاي جهان براي بازسازي ليبي گفت: اين به شما مربوط مي‌شود كه چقدر ما را در عمل به وعده‌هاي خود يعني صلح و ثبات و آشتي ملي در ليبي همراهي كنيد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=62623