اسکاتلند قصد ندارد استرداد المقرحي را از ليبي درخواست کند

تاریخ ۰۷ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۱ | عنوان: ليبي


واحد مرکزی خبر/ نخست وزیر اسکاتلند دوشنبه اعلام کرد قصد ندارد استرداد عبدالباسط المقرحی را که به سبب مشارکت در سقوط مرگبار سال هزار و نهصد وهشتاد وهشت علیه یک فروند هواپیمای آمریکایی بر فراز لاکربی محکوم شد و اکنون در طرابلس در حالت کما قرار دارد درخواست کند.
الکس سالموند در پاسخ به پرسش خبرنگار تلویزیون خصوصی اسکای نیوز اعلام کرد ما هرگز قصد درخواست استرداد المقرحی را نداشته ایم و امروز نیز قصد نداریم استرداد او را درخواست کنیم.

نخست وزیر اسکاتلند اعلام کرد: تنها کسانی که به این کار مجاز هستند دولت اسکاتلند و شورای جدید ملی انتقالی (‌تنها مقام قانونی لیبی) است. دولت اسکاتلند دو سال پیش المقرحی را به دلایل بشردوستانه و به صورت مشروط آزاد کرد. به گزارش خبرگزاری فرانسه از لندن، نخست وزیر انگلیس اعلام کرد: کاملا روشن است که شورای ملی انتقالی براساس قوانین خود هرگز قصد دادن مجوز به استرداد احتمالی را ندارد و باتوجه به این مسئله ، دیدگاه های سناتورهای آمریکایی ، وکلای آمریکایی ، وزیر امور خارجه انگلیس یا معاون نخست وزیر درباره این مسئله معتبر نیست.

نخست وزیر اسکاتلند امکان بازجویی جدید از المقرحی را درباره این انفجار رد کرد و گفت : شما مانند من تصاویر سی ان ان را دیدید.

این شبکه خبری تصاویر این تبعه لیبیایی را درحالی که بر روی تخت دراز کشیده بود و ماسک اکسیژن داشت نشان داد.

عبدالناصر برادر المقرحی روز دوشنبه گفت : برادرش که به سرطانی در مرحله پیشرفته مبتلا است به طور مرتب به کما می رود.




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=62438