اولين فرياد "مرگ بر اسرائيل" مصري‌ها پس از مبارك در روز قدس

تاریخ ۰۴ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۲ | عنوان: مصر


خبرگزاری فارس: مردم انقلابي مصر همراه با ديگر ملت‌هاي آزاده جهان در روز جهاني قدس در مقابل سفارت رژيم صيهيونيستي تجمع كرده و خواستار لغو معاهده كمپ ديويد و پايان روابط با رژيم صهيونيستي شدند.
به گزارش مانيتورينگ فارس، هزاران نفر از مردم قاهره با برگزاري تظاهرات در برابر سفارت رژيم صهيونيستي در اين شهر خواستار پايان روابط مصر با اسرائيل شدند.

مردم مصر با حضور گسترده در اولين روز قدس پس از سقوط حسني مبارك ديكتاتور مخلوع اين كشور با ادامه اعتراضات ضد صهيونيستي خواستار لغو تمام توافقات دوجانبه بين تل آويو_قاهره شدند.

انقلابيون مصري با اشاره به ضرورت لغو قرارداد كمپ ديويد بين مصر با رژيم صهيونيستي از شوراي نظامي انتقالي اين كشور خواستند تا اقدامي محكم در پاسخ به كشته شدن 8 افسر اين كشور در حمله ارتش رژيم صهيونيستي انجام دهند.

مردم مصر در يك هفته گذشته در برابر سفارت اسرائيل در قاهره تظاهرات مستمر برگزار كرده‌ اند و تاكيد دارند كه سفارت رژيم صهيونيستي بايد بسته شود.

روابط مصر_اسرائيل پس از سقوط حسني مبارك به شدت شكننده شده است.

اين درحالي است كه در سي‌ودومين سالگرد روز جهاني قدس در بسياري از كشورهاي دنيا از جمله لبنان، فلسطين، عراق، بحرين، عربستان، هلند، بلژيك، اسپانيا و آمريكا تظاهرات در همدردي با مردم فلسطين برگزار مي‌شود.

مخاطبان محترم مي توانند فيلم مربوطه را در لينك ذيل مشاهده كنند:

http://www.farsnews.com/media.php?nn=13900604162510



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=61932