مرگ سبزها در ليبي

تاریخ ۰۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۲:۲۵ | عنوان: ليبي


خبرگزاری فارس: طومار رژيم معمر قذافي كه رنگ سبز را نماد حكومت خود كرده بود و اين رنگ را نشانه قدرت خود مي‌دانست، در هم تنيده شد و با تغيير رنگ پرچم ليبي و تسلط انقلابيون، حاميان سبز وي يكي پس از ديگري محو شدند.
به گزارش مانيتورينگ فارس،اصلي ترين ميدان شهر طرابلس كه پس از انقلاب به ميدان شهدا تغيير نام داد، روزگاري به نام ميدان "الخضرا" سبز شناخته مي‌شد كه به عنوان نماد اصلي رژيم قذافي بود.
قذافي نام كتاب خود را كه از آن به عنوان مانيفست حكومتش ياد مي‌كرد، كتاب سبز ناميده بود و مردم ليبي مجبور بودند كتاب سبز قذافي را حفظ باشند.
همزمان با ورود انقلابيون به داخل طرابلس و سرنگوني قذافي نمادهاي سبز رنگ شهر طرابلس توسط انقلابيون پاكسازي شدند تا نشاني بر پايان حكومت قذافي باشد.
البته دست بند سبز نشانه مزدوران قذافي است و اگر انقلابيون دست بند سبزي بر دستان كسي ببينند، وي را دستگير خواهد كرد.
البته بايد اين مسئله را نيز مد نظر داشت كه پس از تغيير در گفتمان سياست خارجي ليبي و گرايش به آفريقا، قذافي بيشتر لباس‌هايي با تمركز بر رنگ سياه به تن مي كرد.

سرانجام چند روز قبل از سقوط طرابلس و استقرار انقلابيون در باب العزيزيه دژ نفوذ ناپذير سرهنگ، طومار رژيم معمر قذافي كه رنگ سبز را نماد حكومت خود كرده بود و اين رنگ را نشانه قدرت خود مي‌دانست، در هم تنيده شد و با تغيير رنگ پرچم ليبي و تسلط انقلابيون، حاميان سبز وي يكي پس از ديگري محو شدند.




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=61747