
درگیری در محل اقامت قذافی، 12کشته و 30 زخمی برجای گذاشت
تاریخ ۰۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۵ | عنوان: ليبي
| خبرگزاری فارس: به گفته یک مقام نظامی، درگیری شب گذشته انقلابیون و نیروهای وفادار به سرهنگ قذافی در باب العزیزیه 42 کشته و زخمی برجای گذاشته است. به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس در لیبی ، مسئول عملیات نظامی شورای انتقالی دولت لیبی در شهر طرابلس ، آمار تلفات انقلابیون لیبی را در درگیری های شب گذشته در "باب العزیزیه" 42 نفر عنوان کرد.
وی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در طرابلس ، اعلام کرد؛ در درگیریهای شب گذشته انقلابیون و هواداران سرهنگ قذافی در مجتمع العزیزیه ، 12 تن از نیروهای انقلابی کشته و دست کم 30 تن دیگر نیز زخمی شدند.
این مقام نظامی از آمار تلفات هواداران سرهنگ قذافی در درگیری های شب گذشته اظهار بی اطلاعی کرد و گفت: هم اکنون باب العزیزیه در تصرف کامل نیروهای انقلابی است.
از سوی دیگر ساعاتی پیش شاهدان محلی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس از انفجار یک موشک "سکود " نیروهای ناتو در شمال شهر مصراته خبر دادند.
هنوز از تلفات این انفجار اخباري منتشر نشده است.
|
|