شاهدان عینی: وضعیت مجروحان و بیماران طرابلس نگران‌کننده است

تاریخ ۳۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۰:۵۵ | عنوان: ليبي


خبرگزاری فارس: سازمان پزشکان بدون مرز در طرابلس اعلام کرد که اوضاع مجروحان و بیماران در طرابلس نگران‌کننده است و بیمارستان‌های این شهر با کمبود دارو و تجهیزات پزشکی مواجه‌اند.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری آلمان، جوناتان ویتول، هماهنگ‌کننده سازمان فرانسوی پزشکان بدون مرز با تاکید بر این‌که تجهیزات پزشکی و دارویی بیمارستان‌های طرابلس به پایان رسیده اوضاع این شهر را بسیار بحرانی توصیف کرد.

وی گفت: انتظار می‌رود اوضاع از این هم بحرانی‌تر شود، چون لحظه به لحظه بر تعداد مجروحان درگیری‌های طرابلس که همچنان در جریان است، افزوده می‌شود.

* ارسال یک کشتی برای انتقال خارجی‌ها از طرابلس

خبرگزاری رویترز گزارش داد که سازمان بین المللی مهاجرت یک کشتی را که توان پذیرش 300 مسافر را دارد، عازم کشور لیبی کرده است تا خارجی‌های مقیم طرابلس را در صورت تمایل از این شهر و کشور لیبی خارج کند.

سازمان بین المللی مهاجرت که مقر آن در ژنو است، اعلام کرد، با این حال مشخص نیست این کشتی اجازه لنگر انداختن در بنادر لیبی را بیاید یا خیر؛ این درحالی است که 5 هزار خارجی در دفتر سازمان بین المللی مهاجرت در طرابلس برای خروج از این شهر ثبت نام کرده‌اند.

* نشست فوق العاده اتحادیه آفریقا

مسئولان ذیربط در اتحادیه آفریقا اعلام کردند که برای بررسی اوضاع لیبی نشست فوق العاده‌ای برگزار خواهند کرد.
قرار است، نشست شورای صلح و امنیت اتحادیه آفریقا ساعت 13:30 دقیقه امروز به وقت گرینویچ در آدیس آبابا، پایتخت اتیوپی برگزار شود



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=61090