
رژيم صهيونيستي از احتمال لغو پيمان کمپ ديويد به شدت به وحشت افتاده است
تاریخ ۳۰ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۱۵ | عنوان: مصر
| واحد مرکزی خبر / رژیم صهیونیستی از احتمال لغو پیمان کمپ دیوید از سوی مصر، به شدت به وحشت افتاده است.
به گزارش العربیه اسرائیلیها به شدت نگران بحرانی شدن روابط با مصر هستند.
منابع خبری اسرائیلی هشدار داده اند که تشدید بحران میان تل آویو و قاهره ، ممکن است به لغو پیمان صلح کمپ دیوید منجر شود.
بحران در روابط مصر و اسرائیل پس از آن رخ داد که نظامیان اسرائیلی شماری از سربازان مصری را در مرز به گلوله بستند و پنج نفر از آنان را کشتند.
این حادثه پس از آن اتفاق افتاد که نظامیان اسرائیلی در حال تعقیب شماری از مبارزان فلسطینی بودند که به سرزمینهای اشغالی نفوذ و به اتوبوس حامل نظامیان اسرائلی حمله کرده بودند.
محافل سیاسی در اسرائیل اقدام مصر را در فراخوان سفیر خود در تل آویو به قاهره برای مشورت، بسیار خطرناک دانسته اند زیرا به گفته آنها ، باعث تشدید بحران در روابط دو جانبه خواهد شد، بحرانی که چند ماهی است پس از پیروزی انقلاب در مصر به وجود آمده است.
رسانه های اسرائیلی هم در واکنشی مشابه، به شدت درمورد قطع روابط دیپلماتیک میان تل آویو و قاهره و لغو پیمان صلح کمپ دیوید هشدار داده اند.
در همین حال وزارت دفاع اسرائیل خواستار تسریع در ساخت دیوار حائل امنیتی شده که قرار است در مرز مشترک با مصر ساخته شود.
این در حالی است که سه عملیات شهادت طلبانه مبارزان فلسطینی نزدیک ایلات در جنوب اسرائیل، خواب را بر مقامات تل آویو حرام و آنان را خشمگین کرده است.
همزمان اعلام توقف مذاکرات مقامات مصری با مقامات اسرائیلی درمورد تعدیل قیمت گاز صادراتی مصر به اسرائیل، بر نگرانی تل آویو افزوده است.
|
|