
اسکاي:تصرف شهر زاويه، نقطه عطفي در سرنگوني قذافي است
تاریخ ۲۸ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۱۳ | عنوان: ليبي
| واحدمرکزیخبر/ اسکای نیوز تصرف شهر زاویه را نقطه عطفی در تلاش مبارزان لیبی برای سرنگونی دیکتاتور حاکم بر لیبی توصیف کرد. به گزارش شبکه تلویزیونی اسکای نیوز، آلکس کروفورد خبرنگار شبکه در لیبی گفت: شبه نظامیان لیبی توانسته اند به پیشروی های قابل توجهی دست پیدا کنند.
انها می گویند در استانه در دست گرفتن کنترل کامل شهر زاویه هستند.
شهر زاویه در پنجاه کیلومتری طرابلس، پایتخت لیبی قرار دارد.
شبه نظامیان لیبی توانسته اند یک پالایشگاه نفت را در زاویه در اختیار بگیرند و کنترلشان را بر خطوط اصلی انتقال نفت از تونس به لیبی تشدید کنند.
این درحالی است که حملات هوایی ناتو به پایتخت لیبی ادامه دارد.
شب گذشته صدای چندین انفجار مهیب در طرابلس شنیده شد.
تصرف شهر زاویه ، گام بسیار مهمی در مسیر حرکت شبه نظامیان لیبی به سمت طرابلس به شمار می رود.
مبارزانی از کوهها و شهرهای مجاور زاویه به شبه نظامیان مخالف معمر قذافی، رهبر لیبی ملحق شدند تا در نهایت فتح زاویه امکان پذیر شد.
انها در مقایسه با گذشته به سلاحهای بهتر و مجهزتری دست پیدا کرده اند که متحدان خارجی شان در اختیار انها گذاشته اند.
شبه نظامیان لیبی مصمم هستند به مبارزه شان تا اخر خط ادامه بدهند.
انها می گویند یا پیروز می شویم یا کشته می شویم.
درگیری ها در شهر زاویه همچنان ادامه دارد.
شبه نظامیان لیبی با تک تیراندازهای معمر قذافی درگیر هستند که در ساختمانهای شهر زوایه مخفی شده اند و تیراندازی می کنند.
خبرنگار شبکه در ادامه افزود: تصرف شهر زاویه نقطه عطفی در مبارزه شبه نظامیان لیبی با نیروهای دولتی به شمار می رود.
از دست رفتن زاویه تاثیر بسزایی بر نیروهای تحت امر معمر قذافی خواهد داشت زیرا ارتباط انها را با تونس قطع می کند .
درعین حال باید به مجاورت جغرافیایی شهر زاویه با طرابلس نیز توجه داشت که سبب می شود شبه نظامیان لیبی با تصرف زاویه بتوانند در موقعیت راهبردی بسیار خوبی برای تصرف طرابلس قرار بگیرند.
شبه نظامیان لیبی بسیار خوشحال هستند و می گویند قذافی را دستگیر خواهند کرد.
به نظر می رسد با ادامه روند کنونی، تا چند روز دیگر شهر زاویه کاملا از نیروهای تحت امر معمر قذافی تخلیه شود .
شبه نظامیان لیبی می گویند بسیار به پیروزی نزدیک شده اند.
انها تاکید دارند طرابلس نیز در دستانشان قرار خواهد گرفت.
|
|