سمينار بيمه اسلامی در نيجريه برگزار شد

تاریخ ۲۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۲:۲۰ | عنوان: نيجريه


سمينار بيمه اسلامی ديروز، 24 مرداد ماه، به منظور بررسی ابعاد و مزايای بيمه اسلامی در شهر «كانو»ی نيجريه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «All Africa»، اين سمينار يك روزه به همت شركت نيجريايی «بيمه اتحاد آفريقا» برگزار شد.

«آلفونسه اوكپور»، مدير كل شركت در اين سمينار، گفت: بيمه اسلامی از زمان‌های دور در بسياری از كشورهای اسلامی اجرا می‌شود و ما پيش از تصميم‌گبری درباره نظام بيمه اسلامی با اعزام كارشناسانی به كشورهای مالزی و عربستان به بررسی دقيق عملكرد بيمه اسلامی و ويژگی‌های آن پرداخته‌ايم.

وی افزود: نظام بيمه اسلامی به گونه‌ای است كه برای همه اقشار جامعه اعم از كم‌درآمد و پردرآمد كارآمد است و شركت بيمه اتحاد آفريقا با به‌كارگيری نظام بيمه اسلامی، اولين نهاد اقتصادی نيجريه در ارائه خدمات اسلامی بيمه خواهد بود.

«موسی عبداللهی» از مركز بين‌المللی مطالعات اقتصاد اسلامی مالزی كه از سخنرانان اين سمينار بود، با ارائه مقاله‌ای با عنوان «خاستگاه، توسعه و عملكرد بيمه اسلامی»، آن را منطبق با قوانين شريعت اسلامی قلمداد كرد.




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=60109