الجزيره:انقلابيون ليبي حلقه محاصره طرابلس را تنگ تر کردند

تاریخ ۲۴ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۹ | عنوان: ليبي


واحد مرکزی خبر / شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش داد انقلابیون لیبی از دو محور شرقی و غربی، عرصه را بر نیروهای قذافی در شهر طرابلس پایتخت این کشور تنگ کردند.
به گزارش این شبکه، درگیری های شدیدی میان انقلابیون لیبی و گردان های قذافی در دو محور شرق و غربی طرابلس پایتخت لیبی در جریان است.

گردان های قذافی تلاش می کنند انقلابیون نتوانند وارد طرابلس شوند.

شهر الزاویه در چهل و پنج کیلومتری غربی طرابلس نیز شاهد درگیری های شدید میان انقلابیون این شهر با گردان های قذافی است.

گردان های قذافی می کوشند باری دیگر بر این شهر مسلط شوند.

انقلابیون همچنین وارد شهر صرمان شدند و درگیری هایی نیز در شهر ساحلی صبراته در جریان است.

در محور شرقی طرابلس نیز درگیری هایی در شهر ترهونه در جنوب شرقی طرابلس میان انقلابیون و گردان های قذافی در جریان است و برخی از اخبار حاکی از سیطره انقلابیون بر مرکز این شهر است.

اوضاع در لیبی نشان می دهد راه های مواصلاتی از غرب به طرابلس قطع شده است و انقلابیون تلاش می کنند راه های مواصلاتی شرق طرابلس نیز قطع شده تا طرابلس محاصره شود و مسیر کمک های امدادی و تسلیحاتی از این شهر به سوی گردان های قذافی قطع شود.

اطلاعات وارده از شهر غریان بزرگ ترین شهر منطقه جبل غربی که در هشتاد کیلومتری جنوب طرابلس قرار دارد بر سیطره انقلابیون بر این شهر حکایت دارد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=59904