خريد جديد استقلال از مصر مي‌آيد

تاریخ ۲۲ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۹:۴۰ | عنوان: مصر


به نوشته سايت كورة استقلال تهران رسما براي جذب "ابراهيم سعيد" با ستاره سابق الاهلي وارد مذاكره شده است.

به گزارش ايسنا، به نوشته سايت كورة، ابراهيم سعيد ستاره سابق الاهلي و الزمالك و الاسماعيلي و كنوني تيم الاتحاد السكندري مصر روز گذشته (سه‌شنبه) نمابر رسمي از سوي باشگاه استقلال ايران براي حضور در اين تيم دريافت كرده است.

ابراهيم سعيد در گفت‌وگو‌ با سايت كورة گفت: پيشنهاد استقلال ايران را به طور جدي بررسي خواهم كرد. از پيشنهاد آن‌ها خوشحال شدم. استقلال از بزرگ‌ترين باشگاه‌هاي ايران به شمار مي‌آيد و طرفداران زيادي دارد. اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا بازي مي‌كند و اين بهترين فرصت براي خودنمايي و عرض اندام است.

وي افزود: دو روز پيش از يونان برگشتم مي‌خواستم با تيم كاوالا كه در رده هفتم ليگ يونان قرار دارد، قرارداد امضا كنم. اما با اين تيم در بندهاي قرارداد اختلاف پيدا كرديم و در نهايت به توافق نرسيدم چرا كه اين باشگاه يوناني از من مي‌خواست چنانچه در خلال دوران قرارداد با مصدوميت مواجه شوم، خودم هزينه آن را تقبل كنم كه من مخالفت كردم و به مصر برگشتم.

ابراهيم سعيد 31 ساله كه در پست هافبك بازي مي‌كند، بعد از اعلام ترك باشگاه الاتحاد با پيشنهادهاي زيادي را از باشگاه‌هاي داخلي و خارجي روبه‌رو شده است.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=59668