
شاخ آفريقا نياز به 103 ميليون دلار براي مقابله با گرسنگي دارد
تاریخ ۱۹ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۰ | عنوان: شرق آفريقا
| خبرگزاري فارس: سازمان خوابار و كشاورزي سازمان ملل متحد (فائو) اعلام كرد، براي مقابله با قحطي و خشكسالي در شاخ آفريقا نياز به 103 ميليون دلار است به گزارش فرس به نقل از القدس العربي، سازمان خوابار و كشاورزي سازمان ملل متحد (فائو) اعلام كرد، شاخ آفريقا براي مقابله با قحطي و خشكسالي نياز به 103 ميليون دلار كمك دارد.
فائو با درخواست برگزاري نسشتي با حضور سران بلند پايه كشورهاي جهان جهت غلبه بر بحران شاخ آفريقا گفت: براي احياي مجدد بخش كشاورزي و مبارزه با گرسنگي در شاخ آفريقا نياز به 103 ميليون دلار است.
سازمان ملل متحد ميگويد، منطقه شاخ آفريقا كه كشورهاي اتيوپي و كنيا و سومالي را دربرميگيرد، 12 ميليون نفر با خطر مرگ ناشي از خشكسالي و گرسنگي مواجه هستند كه 3.6 ميليون نفر آنها را سوماليها تشكيل ميدهند.
سازمان جهاني غذا اعلام كرد كه براي نجات ميليونها گرسنه در شاخ افريقا درخواست كمك 161 ميليون دلاري كرده است كه بر 57 ميليون دلار از اين مبلغ دست يافته است.
|
|