رئيس پارلمان سودان جنوبي خواستار همکاري نمايندگان شد

تاریخ ۱۵ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۹:۲۵ | عنوان: سودان جنوبی


واحـد مرکزی خبـر / رئیس پارلمان سودان جنوبی ، روز شنبه ، دو روز پیش از آغاز نشست پارلمانی این کشور ، همکاری نمایندگان را با یکدیگر خواستار شد.
جیمز وانی ایگا ، رئیس پارلمان سودان جنوبی ، در برابر مجلس قانونگذاری ملی به نمایندگان این کشور گفت : شما بنیانگذاران نخستین پارلمان جمهوری سودان جنوبی هستید و از شما می خواهم که بی توجه به گذشته ، با یکدیگر همکاری کنید.

وی حضور احزاب مختلف سیاسی را در پارلمان به عنوان یک برگ برنده توصیف کرد. طی حکم ریاست جمهوری که روز دوشنبه منتشر شد ، این پارلمان از یکصد و هفتاد عضو که پیش از استقلال انتخاب شده بودند ، نود و شش نماینده بخش جنوبی سودان در مجلس ملی خرطوم و شصت و شش نماینده جدید تشکیل شده است. از مجموع سیصد و سی و دو نماینده پارلمان ، دویست و هفتاد و نه نماینده از جمله ریک مچر Riek Machar ، معاون رئیس پارلمان ، روز شنبه آماده ادای سوگند بودند. رئیس پارلمان سودان جنوبی به برابری و اتحاد نمایندگان در پارلمان جدید تاکید کرد و گفت : همه ما متعلق به سودان جنوبی هستیم.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از جوبا ، دولت جدید پس از آغاز نشست پارلمانی در روز دوشنبه تشکیل خواهد شد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=59114