محاکمه مبارک موجب تقویت روند استقلال کشورها خواهد شد

تاریخ ۱۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۷ | عنوان: مصر


عضوکمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی محاکمه "حسنی مبارک " را علنی کردن بخشی از جنایت‌ها و رسوایی اربابان او دانست و گفت: محاکمه دیکتاتورها همیشه با رسوایی حامیان آنها مواجه بوده است.
" فاطمه آلیا" در گفت‌و گو با خبرنگار خانه ملت(www.icana.ir)، با تاکید بر ضرورت محاکمه "حسنی مبارک" با بیان اینکه وی تحت حمایت مثلث آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیتسی قراردارد، گفت: مبارک سالها کشورخود را مستعمره استکبار جهانی کرده بود.



محاکمه دیکتاتورها همیشه با رسوایی حامیان آنها مواجه بوده است

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهردرمجلس شورای اسلامی با اشاره به سرنوشت شاه، صدام، بن‌علی و مبارک، افزود: همه دیکتاتورها از یک مرام و روش برای حکومت‌داری استفاده می‌کنند و این در حالی است که محاکمه این افراد همیشه با رسوایی حامیان آنها مواجه بوده است.

عضوکمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: محاکمه مبارک علنی کردن بخشی از جنایت ها و رسوایی اربابان او است.



دیکتاتوری پایانی جز محاکمه ندارد

آلیا با اعلام اینکه پیام محاکمه مبارک تکامل بشریت و تقویت روند استقلال کشورها خواهد بود، اضافه کرد: این محاکمه روند بیداری منطقه را سرعت می‌بخشد و به همه نشان می دهد که دیکتاتوری پایانی جز محاکمه ندارد.

محاکمه "حسنی مبارک" دیکتاتور سابق مصر درحالی روز چهارشنبه- ۱۲ مردادماه- در دادگاه علنی آغاز می‌شود که شواهد و قرائن نشان می‌دهد مبارک به خاطر مشکلات جسمانی نمی‌تواند شخصا در جلسات دادگاه حضور یابد.

گفته می‌شد اگر "مبارک" محاکمه شود عربستان کارکنان مصری را اخراج و سرمایه‌های خود را از این کشور خارج می‌کند، اما "احمد القطان سفیر" عربستان در قاهره روز دوشنبه - ۱۰ مردادماه- این اخبار را تکذیب کرد.

از سوی دیگر برخی خبرها حکایت از آن دارد که "سوزان مبارک" همسر "حسنی مبارک" سران کشورهای عربی را تهدید کرده که اگر مبارک محاکمه شود فیلم فساد اخلاقی برخی از سران کشورهای عربی را منتشر می کند.




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=58730