مصر همكاري با يك شركت سعودي را قطع كرد

تاریخ ۱۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۷:۲۷ | عنوان: مصر


خبرگزاري فارس: به دليل برخورد ناشايست يكي از شركت‌هاي سعودي با كارگران مصري خود، دولت مصر همكاري با اين شركت سعودي را قطع كرد.
به گزارش خبرنگار فارس در قاهره، برخورد ناشايست يك شركت سعودي با كارگران مصري خود قطع رابطه همكاري مصر با اين شركت را درپي داشت.

احمد البرعي وزير نيروهاي كار و مهاجر اعلام كرد: سوء برخورد مسئولان اين شركت سعودي موجب شد تا دولت مصر در راستاي حمايت از نيروي كار شاغل خود در كشورهاي ديگر همكاري با اين شركت را قطع كند.

همچنين مصر اعلام كرد كه پيگير وضعيت شهروندان خود در زندان‌هاي سعودي است و تمام تلاش خود را بكار مي‌بندد از طريق گفت‌وگو و مذاكره با مقامات سعودي زمينه آزادي هرچه سريع‌تر آنها را فراهم كند.

عربستان بخش قابل توجهي از نيروي كار خود را از كشورهاي ديگر از جمله مصر و اندونزي تامين مي‌كند و به بد رفتاري و معامله ناشايست با كارگران خارجي معروف است.




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=58715