قذافي بار ديگر غرب را تهديد به شكست كرد

تاریخ ۰۹ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۳ | عنوان: ليبي


خبرگزاري فارس: سرهنگ معمر قذافي بار ديگر با تكرار گفته‌هاي گذشته خود به ناتو وعده داد با شكست آنها را از ليبي بيرون خواهد كرد.
به گزارش فارس به نقل از القدس العربي، سرهنگ معمر قذافي روز گدشته بار ديگر وعده‌هاي خود مبني بر وارد آوردن ضربات مهلك به ناتو در ليبي را تكرار كرد.

وي تاكيد كرد: حملاتي كه ناتو در ليبي عليه نيروهايش دست به آن زده، هيچ‌گاه نخواهد توانست اهداف مورد نظر ناتو را محقق كند و او هيچ‌گاه از اين جنگ عقب‌نشيني نخواهد كرد.

سخنان قذافي را روز گذشته تلويزيون رسمي ليبي بسان پيام‌هاي گذشته‌اش پخش كرد.

قذافي در بخش ديگري از سخنان خود گفته بود كه اراده ملت ليبي قوي‌تر و قدرتمندتر از ناتوست و اين نيروها در برابر مقاومت و شجاعت ملت ليبي شكست خواهند خورد.

قذافي 42 ساله از اواسط فوريه با اعتراض‌هاي مردمي جهت بركناري از قدرت مواجه است، اما اين اعتراض‌ها به قيام مسلحانه تبديل شد.

قذافي تاكيد كرد: دشمنانش در ناتو از اسلام و پيامبر خدا و كتابش كينه دارند و خدا آنها را رسوا خواهد كرد و شكست خواهد داد.

در حملات روز گذشته ناتو به طرابلس سه منطقه از اين شهر كه از آن برنامه‌هاي شبكه‌هاي ماهواره‌اي ليبي پخش مي‌شد، هدف قرار گرفت، اما تلويزيون ليبي همچنان به پخش برنامه‌هاي خود ادامه مي‌دهد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=58499