ليبي به رسميت شناختن مخالفان قذافي توسط لندن را به باد تمسخر گرفت

تاریخ ۰۸ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۰:۲۲ | عنوان: ليبي


خبرگزاري فارس: سخنگوي ديكتاتور ليبي به رسميت شناختن مخالفان قذافي توسط انگليس را مسخره كرد و كشته شدن ژنرال ارشد مخالفان را دليل اشتباه لندن توصيف كرد.
به گزارش فارس به نقل از روزنامه ديلي تلگراف، "موسي ابراهيم " با اشاره به ژنرال "عبدالفتاح يونس " و به رسميت شناختن مخالفان قذافي از سوي انگليس گفت: اين سيلي خوبي به صورت انگليس است كه شوراي انتقالي ملي [مخالفان قذافي] را به رسميت شناخت. شورايي كه نتوانست از فرمانده ارتش خود دفاع كند.

سخنگوي قذافي همچنين تاكيد كرده است كه كشته شدن ژنرال يونس نشان دهنده اين است شوراي انتقالي ملي نمي تواند بر ليبي حكومت كند.

"ويليام هيگ " روز چهارشنبه اعلام كرد انگليس به طور رسمي شوراي انتقالي ملي ليبي (مخالفان قذافي) را به عنوان تنها حكومت قانوني در ليبي به رسميت مي‌شناسد.

وي گفت كه انگليس تمام ديپلمات‌هاي باقيمانده ليبي را كه براي رژيم معمر قذافي كار مي‌كنند، اخراج مي‌كند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=58397