بهاي گوشت در مصر با نزديک شدن ماه مبارک رمضان افزايش يافت

تاریخ ۰۳ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۷:۰۸ | عنوان: مصر


واحد مرکزی خبر /بهای گوشت در بازارهای مصر با نزدیک شدن ماه مبارک رمضان افزایش یافت.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، بهای گوشت قرمز در مصر به علت کاهش تولید داخلی به چهل تا صد لیره مصر افزایش یافت.

متوسط بهای گوشت وارداتی در مصر سی و دو لیره است.

اتاق بازرگانی مصر از کاهش بیست و پنج درصدی فروش گوشت قرمز در این کشور در مقایسه با مدت مشابه پارسال خبر داد.




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=57815