جديدترين تصاوير از صف‌آرايي انقلابيون با ارتش در قاهره

تاریخ ۰۳ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۶ | عنوان: مصر


خبرگزاري فارس: موج جديدي از ناآرامي در قاهره به‌ويژه در محله عباسي قاهره آغاز شده و انقلابيون و تحصن‌كنندگان مقابل ارتش صف‌آرايي كرده‌اند.





به گزارش فارس، درگيري‌هاي شديدي بين مردم و نيروهاي ارتش مصر در قاهره در جريان است و موج جديد ناآرامي قاهره را فرا گرفته است.

بنا بر گزارش‌ وزارت بهداشت مصر در درگيري‌هاي روز گذشته در قاهره 300 نفر زخمي شده‌اند و اين درگيري پس از آن آغاز شد كه نيروهاي امنيتي به مردمي كه مقابل ساختمان شوراي نظامي تجمع كرده بودند، حمله كردند.

همچنين تانك‌ها و نفربرهاي ارتش در نقاط مختلف قاهره مستقر شده‌اند و تمام مسيرهاي منتهي به دفتر شوراي نظامي حاكم را تحت كنترل قرار داده‌اند تا مانع از حركت مردم به سمت شوراي نظامي شوند.

معارضان مصري اعلام كردند كه در روزهاي اخير افراد مزدور كه ارتش آنها را استخدام كرده با لباس شخصي به وسيله سنگ و كوكتل مولوتف مردم را هدف قرار داده‌اند.

در درگيري‌هاي روز گذشته در محله عباسي در قاهره كه مقر شوراي نظامي درآنجا قرار دارد 300 نفر زخمي شده اند و معارضان تلاش داشتند اين منطقه را تبديل به محل جديد تجمع شبيه به ميدان التحرير كنند كه مزدوران ارتش و نيروهاي نظامي وارد درگيري با مردم شدند.

تصاوير ارسالي بخشي از اين انقلاب جديد و صف‌آرايي انقلابيون مقابل نيروهاي نظامي را به نمايش گذاشته است.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=57797