كوچار: شانس كسب رتبه نمايندگان مصر، مالزي و ايران بيشتر است

تاریخ ۱۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۷:۴۱ | عنوان: مصر


خبرگزاري فارس: قاري كردستان عراق، شانس كسب رتبه توسط قاريان كشورهاي مصر، سريلانكا، بنگلادش، اندونزي و جمهوري اسلامي ايران را بيش از سايرين دانست.
«كوچار عمر علي» نماينده كردستان عراق در رشته قرائت در حاشيه بيست و هشتمين دوره مسابقات بين‌المللي قرآن كريم به خبرنگار آيين و انديشه فارس گفت: سطح برگزاري مسابقات بين‌المللي قرآن كريم در ايران سيار خوب است چرا كه ايران توانسته از تمامي امكانات موجود در برگزاري بهتر اين دوره از مسابقات استفاده كند. ضمن اينكه تنوع مليتي شركت‌كنندگان در اين رقابت‌ها بسيار است.
وي با اشاره به اينكه حضور داوران از كشورهاي مصر، تركيه و ايران به اهميت اين دور از مسابقات مي‌افزايد يادآور شد: حضور عبدالفتاح طاروطي يكي از قاريان و داوران بين‌المللي كشور مصر در اين دوره از مسابقات اين فرصت را در اختيار ما مي‌گذارد تا به پيشرفت‌هاي لازم قرآن در اين دور از مسابقات دست يابيم.
اين پزشك كردستاني كه براي نخستين بار در اين مسابقات شركت كرده است، تصريح كرد: وجود شركت كنندگان از كشورهاي مصر، سريلانكا، بنگلادش، تركيه، اندونزي، فيليپين و ايران فرصت برنده شدن در رشته قرائت را از ما مي‌گيرد چرا كه آنها تلاش‌هاي گسترده‌اي براي موفقيت در زمينه‌هاي قرآن انجام داده‌اند.
عمر‌علي حضور شركت‌كنندگان كشورهاي عراق، عربستان، اردن و سوريه در اين دوره از مسابقات را در سطح متوسط داشت و خاطر نشان كرد: قاريان كشورهاي مالزي و اندونزي در اين مسابقات بهتر از ما ظاهر شدند و اميد مي‌رود كه جزو نفرات برتر مسابقات باشند و اين به خاطر آن است كه به نحوه قرائت و شيوه‌هاي صحيح آن تسلط كامل دارند، اما شركت‌كنندگان ساير كشورها از جمله عراق هر چند قرائت صحيح را تلاوت مي‌كنند اما با نحوه خواندن اصولي قرآن آشنايي كاملي ندارند و اين تنها دليل ضعف ما قاريان كشورهاي عراق، سوريه، عربستان و اردن است.
وي با ابراز اميدواري و موفقيت در دوره‌هاي آتي مسابقات بين‌المللي قرآن كريم گفت: در كردستان عراق توجه خاصي به قرآن كريم مي‌شود و اميدواريم با همراهي و دعوت از نمايندگان قرآن ايران در كردستان عراق شاهد پيشرفت بيشتر در اين زمينه باشيم.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=55704