العواني: ايران برخلاف شايعات اهميت بسياري براي قرآن قايل است

تاریخ ۰۹ تیر ۱۳۹۰ - ۲۰:۳۳ | عنوان: تونس


خبرگزاري فارس: نماينده كشور تونس در مسابقات بين‌المللي قرآن كريم گفت: با حضورم در ايران با خلاف شنيده‌هايم درباره اين كشور مواجه شدم؛ چرا كه در تونس شايعه شده بود كه در ايران به معارف قرآني اهميت داده نمي‌شود.
«اسماعيل بن عبدالله العواني» حافظ 20 ساله كل قرآن كريم كشور تونس كه براي نخستين بار در مسابقات بين‌المللي قرآن كريم حضور يافته است، در گفت‌وگو با خبرنگار آيين‌وانديشه خبرگزاري فارس اظهار داشت: پس از حضورم در ايران با آنچه در كشورم درباره ايران شنيده بودم تفاوت بسياري را مشاهده كردم. چرا كه شنيده بودم كه در ايران به معارف قرآني اهميت داده نمي‌شود و جا دارد كه از زحمات مسئولان برگزاري اين مسابقه به خصوص آقاي احمدي‌نژاد رئيس جمهوري ايران تشكر كنم.
اين حافظ قرآن تونسي در ادامه افزود: كشور تونس در حال حاضر ارتباط خوبي با ساير كشورهاي اسلامي برقرار كرده است و اميدوارم كه شاهد توسعه روابط فرهنگي ايران و تونس در زمينه‌هاي قرآني و غيره باشيم.
العواني با اشاره به اينكه ايران در زمينه برگزاري مسابقات بين‌المللي قرآن كريم خوب ظاهر شده است، يادآور شد: فضاي قرآني خوبي را در كشور ايران مشاهده مي‌كنيم و اين جاي تحسين دارد كه تلاش در اين زمينه‌ها به تقويت وحدت كشورهاي اسلامي و رشد هرچه بيشتر ايمان كمك مي‌كند.
وي با پرداختن به انقلاب اخير كشور تونس خاطرنشان كرد: كشور تونس در ماه اكتبر (دو ماه ديگر) شاهد برگزاري انتخابات رياست جمهوري خواهد بود و اميدوارم كه رهبر حركت نهضت اسلامي كه «راشد الغنوشي» است، برنده اين انتخابات شود. چرا كه ساير افراد كه در حال حاضر در فعاليت‌هاي سياسي تونس حضور دارند از نزديكان رئيس جمهور مخلوع هستند و با حضورشان بر ادامه حكومت ديكتاتوري اصرار دارند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=55523