
اتحاديه قاريان مصر درگذشت استاد شعيشع را تسليت گفت
تاریخ ۰۴ تیر ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۷ | عنوان: مصر
| اتحاديه قاريان و حافظان قرآن كريم مصر با صدور بيانيهای، درگذشت استاد «ابوالعينين شعيشع»، دبيركل اين اتحاديه و شيخ القراء مصر، را تسليت گفت. به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از روزنامه بينالمللی «الشرق الاوسط»، در اين بيانيه كه امروز، چهارم تيرماه، منتشر شد؛ آمده است: اتحاديه قاريان و حافظان قرآن مصر صميمانه و خالصانه درگذشت شيخ القراء اين كشور را به امت اسلام تسليت میگويد.
در ادامه بيانيه اتحاديه قاريان و حافظان قرآن مصر آمده است: فعاليتهای ابوالعينين شعيشع، استاد فقيد قرآن كريم، در راه خدمت به اسلام نزد خداوند محفوظ بوده و به خاطر چنين فعاليتهايی در پيشگاه الهی پاداش داده میشود.
روزنامه الشرق الاوسط با ارائه گزارشی درباره شيخ القراء فقيد مصر، مرحوم استاد شعيشع را صاحب مقام «صبا» در نغمات قرآنی دانسته و آورده است: اين پير قاريان قرآن مصر به دليل لحن حزنآلود در تلاوت، از سوی كارشناسان و صاحب نظران قرائت، لقب «ملك صبا» را دريافت كرد؛ حزنی كه به گفته آن قاری فقيد به حادثه وفات پدرش برمیگردد كه در روح و جانش بسيار تأثيرگذار بود.
گزارش الشرق الاوسط حاكی است: استاد شعيشع، يادگار نسل طلايی قراء مصری بود كه به دليل قرائتهای زيبايش در زمره پير قاريان و بزرگان قرائت اين كشور همچون «محمد رفعت»، «منصور بدار الدمنهوری»، «عبدالفتاح الشعشاعی»، «محمود علی البنا»، «عبدالباسط عبدالصمد»، «محمد صديق المنشاوی» و «مصطفی اسماعيل» قرار گرفت.
اين روزنامه در پايان آورده است: شعيشع يكی از مدافعان غيرتمند اسلام بود كه در هر چيزی ميانهروی و اعتدال را رعايت كرد و شعار اين استاد فقيد در زندگی بر دعوت به سوی خدا با حكمت و موعظه حسنه استوار بود.
گفتنی است، استاد «ابوالعينين شعيشع»، شيخالقراء مصر و دبيركل اتحاديه قاريان و حافظان قرآن اين كشور، روز پنجشنبه، دوم تيرماه، در سن 89 سالگی در بيمارستان «معهد ناصر» قاهره به دليل بيماری مزمنی كه از سه ماه پيش از آن رنج میبرد، دعوت حق را لبيك گفت.
مقام صبا مقامی است كه حزن زايدالوصفی در انسان ايجاد میكند و نيز حالت هشدار و بيدارباش دارد و تحسّر و تأثر شديدی در قاری به وجود میآورد.
|
|