رژيم صهيونيستي تعداد نظاميان خود در مرز مصر را افزايش مي‌دهد

تاریخ ۲۹ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۱ | عنوان: مصر


خبرگزاري فارس: رژيم صهيونيستي كه پس از سرنگوني "حسني مبارك " امنيت خود در مرز مصر را در خطر مي‌بيند، حضور نظاميان خود در منطقه مرزي با اين كشور را تقويت مي‌كند.
به گزارش فارس، روزنامه صهيونيستي "معاريو " نوشت كه "اسحاق اهارانوويچ " وزير امنيت داخلي رژيم صهيونيستي تصميم دارد تعداد نيروهاي اين رژيم در منطقه مرزي با مصر را افزايش دهد.

اهارانوويچ اين اظهارات را در بازديد از مرز مصر كه به همراه "بني گانتس " رئيس ستاد مشترك ارتش رژيم صهيونيستي انجام شد، ايراد كرد.

به نوشته معاريو وي با پاي پياده در منطقه مرزي مصر به گشت‌زني پرداخته و بر ضرورت استقرار نيروهاي اضافي و آموزش‌ديده در اين منطقه تاكيد كرد.

اين وزير صهيونيست مدعي شد كه اوضاع كنوني در مصر باعث افزايش تعداد پناهندگان آفريقايي شده است كه هر روز به صورت غيرقانوني از اين مرزها وارد سرزمين اشغالي مي‌شوند به گونه‌اي كه تعداد آنها از روزانه 240 نفر به 250 نفر رسيده است.

وي افزود: نيروهاي گارد مرزي و نيروهاي حرفه‌اي پليس و نيز نيروهاي عمليات ويژه كه در امتداد اين مرزها فعاليت داشتند به دنبال تصميم ارتش اسرائيل جاي خود را به نيروهاي احتياط دادند و اين يك بدشانسي است.

پس از سرنگوني حسني مبارك مقام‌هاي صهيونيست‌ها كه پيش از اين در مرزهاي مصر احساس امنيت مي‌كردند، با ابراز نگراني نسبت به مسئله امنيت اين منطقه اذعان كردند كه با سقوط مبارك هزينه‌هاي زيادي نيز بايد براي حفظ امنيت منطقه مرزي مصر صرف كنند.




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=54257