موافقت صندوق بين‌المللي پول با تامين بودجه اصلاحات اقتصادي مصر

تاریخ ۱۶ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۰ | عنوان: مصر


خبرگزاري فارس: صندوق بين‌المللي پول با تامين بودجه 3 ميليارد دلاري مربوط به اعمال اصلاحات اقتصادي در مصر موافقت كرد.

به گزارش فارس به نقل از پايگاه تحليلي "مانستراندكرتيكس "، وام‌دهنده بحران مستقر در واشنگتن روز گذشته از موافقت صندوق بين‌المللي پول با تامين بودجه يك ساله 3 ميليارد دلاري براي حمايت از اصلاحات اقتصادي در مصر خبر داد.

اين بسته كمك مالي، با هدف كمك به اعمال دموكراسي در مصر پس از پايان سه دهه رژيم "حسني مبارك "، رئيس‌جمهور سرنگون‌شده مصر، در نظر گرفته شده است.

اين در حاليست كه همزمان با تظاهرات بي‌سابقه مردم منطقه، صندوق بين‌المللي پول ماه گذشته اعلام كرد كه 35 ميليارد دلار را به عنوان كمك مالي براي خاورميانه و آفريقاي شمالي در سال‌هاي آينده تامين خواهد كرد و مصر نيز اولين كشوري خواهد بود كه بايد با پذيرش اين بسته مالي موافقت كند.

هدف اين اقدامات، حمايت از احياي اقتصادي، تشويق اشتغال‌زايي و كمك به مردم فقير مصر بوده است و اين بسته كمك مالي نيز با هدف ترغيب پيشرفت تحت حمايت بخش خصوصي در نظر گرفته شده است.

"جان ليپسكي "، جانشين مدير عامل صندوق بين‌المللي پول ضمن اعلام خوش‌بيني به ارتقاء عدالت اجتماعي، ترويج احياي وضعيت كشور، حفظ ثبات اقتصاد كلان و اشتغال‌زايي براي مردم مصر، از تعهدات مقامات مصري براي اعمال تغييرات پايدار و اصلاحات ساختاري در اين برهه از تاريخ را تقدير كرد.

انتظار مي‌رود هيئت اجرايي صندوق بين‌المللي پول در ماه ژوئيه سال جاري، اين بسته كمك مالي به مصر را به تصويب برساند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=52987