اهدای بيش از 5 هزار نسخه قرآن كريم به كشورهای آفريقايی

تاریخ ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۹:۱۰ | عنوان: آفريقا


انجمن خيريه «رسالت» مصر 5 هزار و 275 نسخه قرآن كريم به كشورهای آفريقايی نيجر، ساحل عاج و آفريقای جنوبی اهدا كرد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «الوفد»، اين نسخه‌های قرآن‌ كريم با همكاری دوستداران محيط زيست فعال در انجمن خيريه رسالت مصر برای مسلمانان آفريقای جنوبی، نيجر و ساحل عاج ارسال شد.

اين گروه از دوستداران محيط زيست، برای اهدای اين نسخه‌های قرآنی، كمپين‌های تبليغاتی اجرا و در طرح ارسال نسخه‌های قرآن به اين كشورهای آفريقايی مشاركت كردند.

«مروه عبدالمقصود»، سخنگوی تبليغاتی انجمن خيريه رسالت مصر در اين باره گفت: اين انجمن پس از اطلاع از كمبود قرآن ميان مسلمانان كشورهای آفريقايی ياد‌شده، اين قرآن‌ها را برای آنان ارسال كرد، زيرا مسلمانان اين مناطق برای قرائت قرآن مجبور بودند هر نسخه از اين كتاب الهی را به 30 جزء تقسيم كنند.

گفتنی است، انجمن خيريه رسالت مصر از بزرگ‌ترين انجمن‌های خيريه اين كشور به شمار می‌رود كه 50 شعبه در مصر دارد و فعاليت‌هايی در راستای كمك به نيازمندان، ايتام و بيماران خاص انجام می‌دهد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=50864