سوئيس دارايي‌هاي وزير خارجه سابق ليبي را توقيف نمي‌كند

تاریخ ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۸:۳۸ | عنوان: ليبي


خبرگزاري ‌فارس: دولت سوئيس در آخرين موضع گيري درباره وضعيت دارايي‌هاي حكام عرب اعلام كرد كه در پي تغيير سياست اتحاديه اروپا، دارايي‌هاي وزير خارجه پيشين ليبي را مصادره نخواهد كرد.
به گزارش فارس به نقل از پايگاه خبري "اكسپاتيا "، دولت سوئيس اعلام كرد كه در پي تغيير در سياست اتحاديه اروپا در زمينه توقيف اموال حكمرانان عرب، از مصادره اموال "موسا كوسا " خودداري خواهد كرد.

بر اساس اين گزارش، دولت سوئيس در ماه مارس اقدام مبني بر توقيف اموال "معمر قذافي " حاكم ليبي و وابستگان وي را با هدف جلوگيري از هر گونه تلاش براي باز گردادندن اين اموال به ليبي آغاز كرده بود اما به تازگي اعلام كرد كه از 12 ماه مي(22 ارديبهشت) در اين تصميم تجديد نظر شده است.

يك سخنگوي وزارت خارجه سوئيس بدون اشاره به تغييرات در سياست اتحاديه اروپا اين مورد گفت: به دنبال حكمي كه 30 مارس (10 فروردين) صادر شد، معادل 360 ميليون فرانك سوئيس برابر با286 ميليون يورو از دارايي‌هاي نزديكان قذافي مسدود شده است اما در راستاي تغييرات، كوسا از فهرست افرادي كه بايد اموال آنها توقيف شود حذف شده است.

سوئيس در حالي از توقيف اموال كوسا خودداري كرد كه به تازگي اخباري مبني بر بازگرداندن دارايي‌هاي "حسني مبارك " رئيس جمهور مخلوع مصر توسط سوئيس منتشر شده است.




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=50774