جشن قهرمانی بارسا در طرابلس!

تاریخ ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۷:۳۴ | عنوان: ليبي


همزمان با قهرمانی بارسلونا در لالیگا، شهرهای بزرگ دنیا با حضور مردم در خیابان‌ها به رنگ آبی و اناری درآمد.

به گزارش مشرق و به نقل از اسپورت کاتالونیا، ساعتی پس از قهرمانی بارسلونا در لالیگا با تساوی یک بر یک برابر آلمریا مردم شهرهای بزرگ دنیا به خیابان ریخته و ساعت‌ها به جشن و پایکوبی پرداختند.

در این میان شهرهای پکن، ورشو، توکیو، دبی، ریوده‌ژانیرو، بوینس آیرس، کالیفرنیا و تورونتو بیشترین حضور هواداران را به خود اختصاص دادند.

خوشحالی مردم طرابلس زیر آتش خشم قبایل حامی قذافی و ناتو از قهرمانی بارسلونا نیز در نوع خود بی نظیر بود و شاید برای دقایقی آنها را به دنیا وصل کرد.

هواداران بارسلونا در شهر کابل نیز در یکی از میادین اصلی شهر دور هم شدند و جشن گرفتند.

باشگاه بارسلونا از همه هواداران خود در سراسر جهان تشکر کرد و قرار بر این شد تا با دریافت گزارش دقیق از این جشن‌ها برای راه‌اندازی شعبه‌های خود در نقاط مختلف جهان اقدام کند.




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=50681