ادامه انفجارها در ليبي و ظهور رسانه‌اي قذافي

تاریخ ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۹:۴۹ | عنوان: ليبي


خبرگزاري فارس: جنگنده‌هاي ناتو امروز شهر طرابلس را موشك‌باران كردند، اين در حالي است كه تلويزيون رسمي ليبي با انتشار تصاويري از قذافي سعي كرد كه به شايعات در خصوص سلامتي وي پايان دهد.
به گزارش فارس به نقل از پايگاه خبري الجزيره، چندين انفجار اوايل صبح امروز شهر طرابلس پايتخت ليبي را در منطقه اطراف باب العزيزيه مركز استقرار معمر القذافي لرزاند، اين انفجارها در نتيجه حمله نيروهاي ناتو به اين شهر صورت گرفت.

خبرگزاري فرانسه به نقل از خبرنگار خود در طرابلس اعلام كرد كه چهار انفجار قوي صبح امروز مركز طرابلس را لرزاند، دو مورد از اين انفجارها در اطراف باب العزيزيه بود، هواپيماهاي ناتو پيش از شليك اين موشك‌ها، دو ساعت در آسمان پايتخت ليبي به گشت‌زني مشغول بودند.

از سوي ديگر با گسترش شايعات رسانه‌اي در زمينه وضعيت سلامتي "معمر القذافي " در پي غيبت دو هفته‌اي وي از رسانه‌‌هاي خبري، ديكتاتور ليبي ديروز در صفحه تلويزيون ليبي در حال برگزاري جلسه‌اي با سران قبايل مختلف ظاهر شد. گفته مي‌شود اين نشست در يكي از هتل‌هاي شهر برگزار شده اما به تاريخ برگزاري آن هيچ اشاره‌ رسمي نشده است.

تلويزيون ليبي درباره تاريخ تصاوير چيزي نگفت، اما يك مسئول ليبيايي به خبرگزاري فرانسه گفت كه اين تصاوير حدود ساعت پنج و نيم عصر ديروز به وقت گرينويچ گرفته شده است.

جنگنده‌هاي ناتو صبح و ظهر ديروز نيز طرابلس را موشك‌باران كرده و نيز مراكزي در منطقه تاگورا را موشك باران كردند.

اين در حالي است كه يك شبكه مخالف دولت ليبي اعلام كرد كه درگيري‌هاي ميان انقلابيون و نيروهاي وابسته به قذافي نسبت به هفته‌هاي اخير در شديدترين حالت خود قرار دارد.

انقلابيون ليبي همچنين در بيانيه‌هايي اعلام كردند كه تعدادي از يگان‌هاي امنيتي قذافي و عناصر وزارت كشور نيز از وي جدا شده و به صفوف انقلابيون پيوسته‌اند، در منطقه شرق طرابلس نيز انقلابيون اعلام كردند كه فرودگاه مصراته را تحت تصرف خود درآورده‌اند و در جنوب اين شهر نيز يگان‌هاي جنگي قذافي را در دانشكده امور نظامي به محاصره در آورده‌اند.

انقلابيون همچنين منطقه الزريق كه در 25 كيلومتري مصراته واقع شده است را به كنترل خود درآوردند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=50536