
مخالفان قذافي: موج اعتراضات به طرابلس نيز کشيده شده است
تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۰:۰۷ | عنوان: ليبي
| واحد مرکزی خبر/ نمایندگان بیست و پنج شهر لیبی که هنوز تحت کنترل نیروهای رژیم معمر قذافی قرار دارد روز چهار شنبه در نشستی در قطر اعلام کردند موج اعتراضات ضددولتی به شهر طرابلس پایتخت لیبی نیز کشیده شده است. محمد الورفالی، سخنگوی شورای ملی انتقالی لیبی( ارگان سیاسی انقلابیون این کشور) در این نشست تاکید کرد ساکنان طرابلس نیز برضد رژیم قذافی به پا خاسته اند و هر روز خشونتها و درگیریهایی میان معترضان و نیروهای رژیم در این شهر اتفاق می افتد.
به گفته وی درگیریهای خشونت بار میان دو طرف روزهای دوشنبه و سه شنبه در بخشهایی از طرابلس شدت گرفت. سخنگوی شورای ملی انتقالی لیبی خاطر نشان کرد دانشجویان دانشگاه طرابلس با انتشار اگهی هایی در میان ساکنان طرابلس انها را به قیام برضد رژیم قذافی فرا خوانده و پرچم انقلاب را در پایتخت به اهتزاز در اورده اند. نماینده شهر طرابلس نیز که در این نشست حضور داشت و نخواست نامش فاش شود اعلام کرد ساکنان پایتخت لیبی حاضرند برای خلاص شدن از جنایتهای رژیم هر بهایی را بپردازند. در نشست دوحه قطر، پنجاه شخصیت به نمایندگی از شهرهای غرب، مرکز و جنوبی لیبی و همچنین قبایلی که در این مناطق زندگی می کنند،شرکت کرده بودند.
این افراد اولین نشست خود را در شهر ابوظبی برگزار کرده و وفاداری خود را به شورای ملی انتقالی لیبی اعلام کرده بودند. احمد المحمود،وزیر مشاور در امور خارجی قطر، نیز به نمایندگی از کشورش در این نشست شرکت کرده بود. محمد سید قذاف الدام، یکی از حاضران در نشست دوحه که خود را از اعضای خانواده معمر قذافی معرفی کرد از قبیله اش خواست برضد رژیم طرابلس قیام کنند.
وی از سازمان ملل متحد نیز خواست برای جلوگیری از کشتار بیشتر غیرنظامیان لیبی به طور جدی وارد عمل شود. به گزارش خبرگزاری فرانسه، بان کی مون دبیر کل سازمان ملل متحد روز چهارشنبه در گفتگویی تلفنی با بغدادی محمودی، نخست وزیر لیبی، از رژیم لیبی خواست هر چه زودتر حملات علیه غیر نظامیان را متوقف کند و به درگیریهای خشونت بار و خونین در این کشور پایان دهد.
وی قصد دارد فرستاده خود را برای گفتگو با مقامات طرابلس عازم لیبی کند .
|
|