بي‎اطلاعي سازمان ملل از شمار تلفات ليبي

تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۸:۱۵ | عنوان: ليبي


سازمان ملل متحد با هشدار در خصوص بروز فاجعه‎اي انساني در ليبي، اعلام کرده است ارائه شمار دقيق تلفات به جا مانده در درگيري‎هاي اين کشور، ممکن نيست.

والري آموس معاون دبير کل سازمان ملل متحد در امور کمک‎هاي بشردوستانه، دوشنبه (19 ارديبهشت) در اين زمينه گفت از آغاز حملات نيروهاي معمر قذافي به معترضان، بيش از 750 هزار نفر از مردم ليبي اين کشور را ترک کرده‎اند.

وي افزود که سازمان ملل آمار دقيقي از شمار تلفات مردم ليبي در دست ندارد.

آموس در ادامه خواستار توقف درگيري‎ها به منظور تسهيل روند امدادرساني به شهروندان ليبيايي شد و تاکيد کرد: "درگيري حاضر در ليبي، خسارات وارده به تاسيسات زيربنايي اين کشور، کمبود سوخت و پول مورد نياز، مردم ليبي را به‎شدت در تنگنا قرار داده و صدمات فراواني به آن‎ها وارد کرده است".

اين مقام سازمان ملل همچنين تصريح کرد بيش از 764 هزار نفر از مردم ليبي به دليل بحران جاري اين کشور را ترک کرده‎اند، پنج هزار نفر از اين افراد در مرزهاي ليبي با مصر، تونس و نيجريه سرگردانند و 58 هزار نفر ديگر نيز به مناطق شرقي ليبي گريخته‎اند.

وي همچنين خاطرنشان کرد سازمان ملل براي کمک به مردم ليبي، مبلغي معادل 300 ميليون دلار درخواست کرده که تاکنون 144 ميليون دلار از اين مبلغ را دريافت کرده است.

اين در حالي است که به دنبال تصويب قطعنامه پرواز ممنوع در آسمان ليبي از جانب سازمان ملل متحد در ماه مارس سال جاري ميلادي(اسفند 1389)، ائتلاف کشورهاي غربي به بهانه "حمايت از شهروندان ليبيايي"، عمليات نظامي را عليه نيروهاي قذافي آغاز کردند اما با گذشت نزديک به دو ماه، درگيري‎ها در ليبي همچنان ادامه دارد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=50419