دولت آفريقاي جنوبي با افزايش دستمزد كارگران شهرداري‌ها موافقت كرد

تاریخ ۰۶ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۱:۳۰ | عنوان: آفريقاي جنوبي


تلويزيون‌اي نيوز آفريقاي جنوبي صبح سه شنبه از موافقت انجمن حاكميت محلي آفريقاي جنوبي (سالگا) با افزايش دستمزد كارگران شهرداري ها خبر داد.
به گزارش ايرنا، اين تصميم در پي تظاهرات گسترده و خشونت بار ديروز كارگران شهرداري‌هاي بزرگ آفريقاي جنوبي كه خواستار افزايش ‪ ۱۵‬درصدي دستمزدهاي خود بودند، اتخاذ شد.ديروز ‪ ۱۵‬هزار نفر از كارگران شهرداري كلان شهر ژوهانسبورگ به همراه همكاران خود در شهرهاي كشور از جمله پرتوريا، دوربان و كيپ تاون با برپايي تظاهرات اعتراض آميز در سطح شهرهاي خود، موجب اختلال در بخش‌هايي از شهر شدند.آنان با بر زمين گذاشتن و شكستن ابزارهاي كار خود و متوقف كردن خدمات شهري از جمله توقف خدمات اتوبوسراني، قطار شهري و تخليه سطل‌هاي زباله در سطح شهر تلاش كردند به نوعي به خواسته‌هاي صنفي خود برسند كه اين تصميم سالگا نشاني از موفقيت آنها در پيگيري مطالبات شان بود.
در عين حال پليس اين شهرها و شهرهاي ديگر نيز از ديروز تلاش مي‌كند با متفرق كردن تظاهركنندگان كه تعدادشان در سطح كشور به ‪ ۱۵۰‬هزار نفر مي‌رسد از اقدامات خشونت آميز آنان در سطح شهرها جلوگيري كند.سالگا سرانجام موافقت كرد دستمزد اين طيف از كارگران را از ‪ ۱۰.۵‬درصد تا ‪ ۱۳‬درصد افزايش دهد كه البته اين افزايش تا رقم ‪ ۱۵‬درصد درخواست شده ،از سوي كارگران هنوز فاصله دارد.براساس بيانيه‌اي كه سالگا در اين خصوص صادر كرد اين افزايش دستمزد از ماه ژوئيه ‪ ۲۰۰۹‬تا سال ‪ ۲۰۱۰‬اعتبار خواهد داشت.
ظاهرا با اعلام اين تصميم سالگا، برگزاري تظاهرات متوقف شد.
پليس آفريقاي جنوبي همچنان از مردم مي‌خواهد از تردد بي‌مورد در سطح شهر ها به ويژه در مركز شهر جدا خودداري كنند و يا حداقل تا ساعت ‪ ۲‬بعد از ظهر به مراكز اين شهرها نيايند.


نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=4822