طنطاوي: هر هواپيماي متجاوز به خاك مصر، سرنگون مي‌شود

تاریخ ۲۰ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۹ | عنوان: مصر


خبرگزاري فارس: رئيس شوراي عالي نيروهاي مسلح مصر نسبت به بمباران اهداف داخلي در مرزهاي مصر به رژيم صهيونيستي هشدار داد.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري فلسطيني "سما "، "محمد حسن طنطاوي " رئيس شوراي عالي نيروهاي مسلح مصر نسبت به بمباران اهداف داخلي در مرزهاي مصر هشدار داد.

وي در اظهاراتي در صفحه شخصي خود در فيس بوك نوشت: دستور داده‌ام كه بدون استثنا به هر بمباراني كه به اهداف داخلي در مرزهاي مصر آسيب بزند، پاسخ دهند و همچنين دستوراتي صادر كرديم كه هر هواپيمايي كه به مرزهاي مصر نفوذ كند و حريم هوايي آن را نقض كند، هدف قرار داده و آن را ساقط كنند.

از سوي ديگر "نبيل العربي " وزير امور خارجه مصر گفت كه قاهره حملات هوايي و توپخانه‌اي اسرائيل به غزه را محكوم مي‌كند و ما از همه طرف‌ها مي‌خواهيم كه به خاطر حفظ جان غيرنظاميان هر چه سريع‌تر عمليات نظامي را متوقف كنند.

العربي همچنين تصريح كرد كه مصر تلاش‌هايي براي توقف حملات انجام داده و با دو طرف فلسطيني و اسرائيلي تماس‌هايي گرفته است و ما اميدواريم كه همه براي حفظ امنيت و سلامت شهروندان به آتش‌بس پايبند باشند.

رژيم صهيونيستي در چند روز گذشته دور جديد حملات هوايي و توپخانه‌اي خود را آغاز كرده است و ظرف سه روز گذشته 16فلسطيني در اين حملات شهيد و بيش از 60نفر ديگر كه بيشتر آنها زن و كودك هستند، مجروح شده‌اند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=46390