عمليات نظامي در ليبي گسترش خواهد يافت

تاریخ ۰۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۹:۲۹ | عنوان: ليبي


خبرگزاري فارس: سخنگوي ارتش فرانسه در نشست خبري اعلام كرد كه عمليات نظامي نيروهاي غربي در ليبي گسترش خواهد يافت.

به گزارش مانيتورينگ فارس به نقل از شبكه الجزيره، "لورانت تسير " سخنگوي وزارت دفاع فرانسه همزمان با ادامه حملات هوايي و موشكي به ليبي اعلام كرده كه فرانسه آماده گسترش منطقه عملياتي بر فراز ليبي است.

بنا بر گزارش‌ها تسير در نشست خبري با اشاره به اينكه عمليات نظامي نيروهاي غربي در ليبي گسترش خواهد يافت، تصريح كرده است كه از امروز منطقه پرواز ممنوع علاوه بر بنغازي ديگر نقاط را نيز مورد هدف قرار خواهد داد.

وي مدعي شده كه اين گسترش منطقه عملياتي با هدف تضعيف توان گردان‌هاي قذافي بر ضد مردم غير نظامي در ليبي است.

اين ادعاها در شرايطي مطرح مي‌شود كه حملات گردان‌هاي قذافي همچنان به مناطق مختلف با شدت ادامه دارد و از سوي ديگر نيروهاي غربي نيز در حملات هوايي به طرابلس بارها مناطق مسكوني را هدف قرار داده‌اند.

شبكه الجزيره گزارش داد كه علي رقم منطقه پرواز ممنوع گسترده بر فراز ليبي تغيير محسوسي در جنگ‌هاي زميني بين نيروهاي انقلابي و گردان‌هاي قذافي روي نداده است.

بنا بر اين گزارش نيروهاي انقلابي در اطراف اجدابيا زمين گير شده‌اند و مواضع آنها زير آتش توپخانه و تانك‌هاي قذافي است ولي مقاومت نيروهاي انقلابي همچنان ادامه دارد تا اين شهر استراتژيك در نزديكي بنغازي توسط گردان‌هاي قذافي اشغال نشود.

منابع خبري با اشاره به اينكه گردان‌هاي قذافي وارد شهرهاي زنتان و مصراته در غرب ليبي شده اند،‌ تاكيد كردند كه مقاومت انقلابيون همچنان ادامه دارد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=44016