علی‌رغم اظهار بی‌اطلاعی قبلی؛ مصر سرانجام به عبور ناوهای اسراییل از کانال سوئز اعتراف کرد

تاریخ ۲۷ تیر ۱۳۸۸ - ۰۸:۰۰ | عنوان: مصر



88.04.24
وزیر خارجه مصر که پیش از این نسبت به عبور ناوهای اسراییلی از کانال سوئز ابراز بی‌اطلاعی کرده بود، اعلام کرد: عبور ناوهای جنگی اسراییل، بر اساس معاهده صلحی است که در سال 1982 به امضا رسیده است.

به گزارش شبکه ایران، عبور زیردریایی‌ها و ناوهای جنگی رژیم‌صهیونیستی از کانال سوئز و استقرار آن‌ها در دریای مدیترانه برای حمله احتمالی به ایران و اعلام بی‌اطلاعی مسئولین مصری از این تحرکات، باعث شد که خبرنگاران در حاشیه اجلاس وزرای خارجه کشورهای عدم تعهد در مصر، وزیر خارجه مصر را مجبور به اعلام نظر رسمی این کشور کنند.
"احمد ابوالغیظ" در حاشیه اجلاس وزرای خارجه عدم تعهد در مصر که پیش از این عبور ناوها و کشتی‌های اسراییلی از کانال سوئز را رد کرده بود، در این مصاحبه اعلام کرد: عبور ناوهای جنگی اسراییل، بر اساس معاهده صلحی است که در سال 1982 با اسراییل به امضا رسیده است.
وزیر خارجه مصر گفت: عبور ناوهای جنگی اسراییلی از کانال سوئز در هفته‌های اخیر به‌موجب توافقنامه صلحی است که میان مصر و اسراییل صورت گرفته است و عبور این کشتی‌ها از کانال سوز یک امر طبیعی است.
ابوالغیظ در ادامه بیان داشت: این برای اولین بار نیست که کشتی‌های جنگی اسراییل از کانال سوئز عبور می‌کنند. وی همچنین درخصوص هدف رژیم‌صهیونیستی از اعزام ناوهای جنگی به دریای مدیترانه از طریق این کانال برای حمله به ایران اظهار داشت: "من علاقه ندارم در مورد مطلبی که از آن اطلاع درست و دقیقی ندارم، حرف بزنم"!
اظهارات وزیر خارج مصر درخصوص طبیعی بودن عبور ناوهای جنگی رژیم‌صهیونیستی از کانال سوئز در حالی است که دولت مصر هفته گذشته از عبور ناوها و زیردریایی‌های این رژیم از این کانال ابراز بی‌اطلاعی کرده بود.
این گزارش حاکی است که منابع خبری روز گذشته از عبور چند ناو جنگی دیگر از کانال سوئز خبر داده ‌بودند. شبکه الجزیره تعداد این ناوها را 6 فروند و شبکه المنار 2 فروند اعلام کرده ‌است.
شبكه ايران


نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=4330