سفر کمیته پیگیری وضعیت امام موسی صدر به تونس، لبنان و مصر

تاریخ ۲۵ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۹:۳۵ | عنوان: شمال آفريقا


عضو کمیته پیگیری سرنوشت امام موسی صدر با اشاره به تشکیل جلسه امروز این کمیته، اظهار کرد: اعضا کمیته برای روشن شدن وضعیت امام موسی صدر به کشورهای مرتبط با این موضوع همچون مصر، تونس، لبنان سفر خواهند کرد.
"فاطمه آلیا" در گفت‌و‌گو با خبرنگار خانه ملت (www.icana.ir)، راجع به تشکیل جلسه کمیته پیگیری سرنوشت امام موسی صدر، گفت: امروز کمیته با ریاست کریمی قدوسی تشکیل جلسه داد و اولویت‌های کاری خود را تعیین کرد.
نماینده تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مقرر شد این کمیته با همکاری وزارت امورخارجه در جهت تحقق اهداف مدنظر ملاقات‌هایی را با برخی اشخاص و گروه‌ها داشته باشد.
وی افزود: برخی دیدار‌ها داخلی است، یعنی افراد مطلع به کشور دعوت می‌شوند تا در بررسی‌ها به ما کمک کنند و بعد به احتمال زیاد کمیته به کشورهای مرتبط با این موضوع همچون تونس، مصر و لبنان سفر خواهد کرد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار کرد: در گام اول کمیته درصدد است تا با خانواده امام موسی صدر، وزارتخانه‌های اطلاعات و امورخارجه دیدار داشته باشد. گام بعدی گرفتن گزارش از نهاد ریاست جمهوری خواهد بود.
وی ادامه داد: نهاد ریاست جمهوری در زمان دولت خاتمی و احمدی‌نژاد کمیته‌های ویژه‌ای را برای پیگیری وضعیت امام موسی صدر تشکیل داد، از این رو هدف اخذ نتایج بررسی آنهاست تا چراغ راه کمیته ویژه مجلس شود.
کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس چندی پیش کمیته‌ای را مسئول پیگیری سرنوشت امام صدر کرد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=43270