ميدويديف قذافي را به روسيه راه نمي‌دهد

تاریخ ۲۳ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۶:۱۰ | عنوان: ليبي


خبرگزاري فارس: رئيس جمهوري روسيه ورود ديكتاتور ليبي و خانواده وي به روسيه را ممنوع اعلام كرد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري اينترفكس روسيه، "ديميتري ميدويديف " امروز دوشنبه گفت ورود "معمر قذافي " و خانواده وي به روسيه ممنوع است.

وي همچنين فعاليت‌هاي قذافي و خانواده‌اش در روسيه را ممنوع اعلام كرد.

پيش از اين "ويليام هيگ " وزير امور خارجه ا نگليس در مصاحبه با راديو بي بي سي گفت در صورتيكه قذافي بتواند مخالفان را در هم بكوبد و قدرت را در دست داشته باشد اين كابوسي براي مردم ليبي خواهد بود.

انگليس و فرانسه كشورهايي هستند كه تلاش زيادي براي اعمال منطقه پرواز ممنوع در ليبي و مداخله نظامي در اين كشور كرده‌اند اما تا كنون با مخالفت جامعه جهاني و از جمله روسيه مواجه شده‌اند.

"رجب طيب اردوغان " نخست وزير تركيه نيز ضمن مخالفت با دخالت نظامي ناتو در ليبي، چنين امري را باعث بحراني‌تر شدن اوضاع امنيتي و داراي پيامدهايي مانند حمله نظامي آمريكا به عراق خواند.

اردوغان با دعوت معمر قذافي ديكتاتور ليبي به كناره‌گيري از قدرت، از تماس خود با يكي از فرزندان قذافي خبر داد و با بيان اينكه آنكارا با معارضان ليبي نيز در ارتباط است، افزود: ما روابط مردم ليبي با يكديگر را خوب مي دانيم. خوب مي‌دانيم كه مردم شرق اين كشور چه ديدگاهي نسبت به اهالي غرب ليبي دارند بنابراين اولويت ما در حال حاضر متوقف ساختن خونريزي‌هاست.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=42962