برنامه الجزاير براي افزايش فعاليت‌هاي اکتشاف گاز از ذخاير نامتعارف

تاریخ ۱۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۱:۱۷ | عنوان: الجزاير


خبرگزاري آريا- وزير انرژي الجزاير اعلام کرد کشورش قصد دارد فعاليت‌ در زمينه توليد و اکتشاف گاز از ذخاير نامتعارف انرژي را به دو برابر افزايش دهد.
به گزارش سرويس اقتصادي آريا، يوسف يوسفي، وزير انرژي الجزاير با اعلام اين مطلب افزود: ما در حال ارزيابي اين نوع ذخاير گازي هستيم، ضمن آن که به نظر مي‌رسد اين ذخاير بسيار زياد باشند.
يوسفي با بيان اين که شواهد اوليه نشان مي‌دهد ذخاير نامتعارف گازي الجزاير بيش از ذخاير نامتعارف گازي آمريکاست، اظهار داشت: ما در حال ارزيابي براي توسعه اين ذخاير هستيم.
بنا بر اعلام اداره اطلاعات انرژي امريکا، ذخاير اثبات شده گازي از سنگ هاي رسي آمريکا در پايان سال 2009، 60 ميليارد و 644 ميليون فوت مکعب بوده است.
وزير انرژي الجزاير يادآور شد: کشورش در حال توسعه و افزايش اکتشاف از ذخاير نامتعارف انرژي است، ضمن آن که اين کشور قصد دارد حفر‌ چاه‌ها را تا سال 2014 با دو برابر افزايش به 600 تا 500 حلقه برساند که اين فعاليت سالانه 3 تا 2 ميليارد دلار هزينه خواهد داشت.
وي گفت: اين فعاليت بخشي از 60 ميليارد دلاري است که الجزاير قصد دارد تا سال 2014 در بخش توسعه صنعت انرژي خود سرمايه‌گذاري کند.
يوسفي همچنين با بيان اين که الجزاير يک ميليون و 600 هزار کيلومترمربع زمين براي حفاري مواد هيدروکربوري در اختيار دارد، اعلام کرد: بخش وسيعي از اين زمين‌ها کشف نشده است، ضمن آن که بررسي ها براي اکتشاف مواد هيدروکربوري، از بيابان‌هاي جنوب تا کوه‌هاي شمال و بخش‌‌‌‌‌هاي فراساحلي اين کشور توسعه خواهد يافت.
الجزاير پنجمين توليدکننده و چهارمين صادرکننده گاز طبيعي و سيزدهمين توليد کننده و نهمين صادرکننده نفت خام در جهان و عضو سازمان کشورهاي صادرکننده نفت (اوپک) است.
نفت و گاز، مهم ترين منابع درآمد الجزاير و حدود 40 درصد از توليد ناخالص داخلي و تقريبا تمام صادرات اين کشور را اين دو ماده تشکيل مي دهند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=42192