عربستان پناهگاه دیکتاتورها

تاریخ ۱۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۸:۱۲ | عنوان: مصر


با اعلام ورود حسنی مبارک رئیس جمهور مخلوع مصر به پایگاهی نظامی در منطقه تبوک عربستان، به نظر می‌رسد این کشور محل زندگی دیکتاتورهای فراری عرب شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم در حالی که بر اساس دستور مقامات دولت موقت مصر مبارک ممنوع الخروج بوده و نمی‌تواند محل اقامتش در شرم الشیخ را ترک کند، وی با نادیده گرفتن این درخواست خود را به پایگاه نظامی بزرگ عربستان در شمال این کشور رساند تا به گفته منابع آگاه شیمی درمانی شود.

عربستان که به شدت از سرنگونی نظام‌های مستبد عربی در هراس است، مخالفت صریح خود را با سیاست‌ آمریکا در قبال مصر و تونس اعلام کرد اما از آنجایی که آمریکایی‌ها به منافع خود و نه بقای رهبران مستبد عربی می‌اندیشد، نتوانست آنگونه که سران سعودی انتظار داشتند از مبارک و بن‌علی حمایت کند.

با توجه به آنکه عربستان سعودی در برابر خواست‌های مردمی به شدت منفعل عمل کرده و توان هیچ اقدامی را نداشته و ندارد، تنها به پناه دادن به این دیکتاتورها پرداخته و پس از پناهنده شدن بن علی به این کشور، حال نوبت مبارک است تا با رفتن به عربستان ایده «عربستان تبعیدگاه دیکتاتورهای عرب» را رسمیت ببخشد.

منابع آگاه در انتظار شروع اعتراضات مردمی در عربستان هستند و اینکه با پیروزی مردم این کشور علیه سلطه آل سعود، سرنوشت این دیکتاتورها چه خواهد شد و سران عربستان سعودی خود به کدام کشور پناهنده خواهند شد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=40919