انتقاد رئیس جمهور سومالی از تمدید فعالیت پارلمان

تاریخ ۱۰ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۰:۱۸ | عنوان: سومالي


رئیس‌جمهور دولت انتقالی سومالی اعلام کرد پارلمان حق مخالفت با درخواست رئیس‌جمهور مبنی بر بازنگری در تمدید فعالیت این دوره پارلمانی را ندارد.
به گزارش خانه ملت به نقل از آسوشیتدپرس، "شیخ شریف شیخ احمد" رئیس‌جمهور دولت فدرالی و انتقالی سومالی روز گذشته (دوشنبه) اعلام کرد: پارلمان حق مخالفت با دستور رئیس‌جمهوربرای بازنگری تصمیم تمدید فعالیت این دوره پارلمانی به مدت سه سال را ندارد.
رئیس‌جمهور سومالی در دیدار با چند تن از نمایندگان پارلمان در دفترش این سخنان را گفت.
وی افزود: "شریف حسن شیخ آدم" رئیس پارلمان باید به امور مربوط به پارلمان بپردازد و نباید خارج از حیطه اختیاراتش تصمیماتی اتخاذ کند.
وی از رئیس پارلمان خواست درباره موضوعاتی که به پارلمان مربوط نمی شود مصاحبه نکند.
هفته گذشته رئیس پارلمان سومالی گفت: پارلمان هیچ گاه تصمیم خود درباره تمدید دوره سه ساله پارلمان را مورد بازنگری نخواهد داد.
زمان تمدید دوره فعلی پارلمان از اواخر اگوست 2011 آغاز می شود و در اوایل 2014 به پایان می رسد. پیش از این رئیس پارلمان سومالی دلیل تمدید پارلمان فعلی را جلوگیری از بروز هرج و مرج سیاسی اعلام کرده بود.
رئیس پارلمان سومالی زمان برگزاری انتخابات پارلمانی این کشور را اوایل سال 2014 اعلام کرد و از جامعه بین المللی خواست تا در کنار دولت موقت سومالی و ملت این کشور پر از بحران و مشکلات حضور داشته باشند و از آن حمایت کنند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=40780