يك روزنامه عبري زبان: معمر قذافي اصالتا يهودي است!

تاریخ ۰۹ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۶:۵۰ | عنوان: ليبي


مركز اطلاع رساني فلسطين روز دوشنبه به نقل از مجله صهيونيستي 'اسرائيل اليوم ' گزارش داد : دو زن يهودي ليبيايي به نام هاي ژوئتا براون و راشيل سعدا خاطر نشان كردند كه معمر قذافي اصالت يهودي دارد و ضمنا ژوئتا مدعي شد كه مادر بزرگ هاي وي و قذافي با هم خواهر بودند.
به گزارش گروه اخبار صوتي و تصويري ايرنا ،مركز اطلاع رساني فلسطين افزود :اين دو نفر از شهروندان يهودي ليبي اظهار داشتند كه معمر قذافي حاكم ليبي اصالت يهودي دارد و از همين رو، حق دارد به اسرائيل پناهنده شود.
سعدا نيز تصريح كرده است كه مادر بزرگ قذافي يهودي بود و با يكي از هم كيشان خود ازدواج كرده بود، اما بر اثر رفتار ناشايست شوهرش، وي از او طلاق گرفته و با يك مرد مسلمان كه رهبر يكي از قبايل ليبي بود، ازدواج كرد و دختري به دنيا آورد كه همان مادر قذافي است.
مركز اطلاع رساني فلسطين در پايان گزارش خود به نقل از مجله مذكور افزود: به رغم اينكه مادر بزرگ قذافي پس از ازدواج با شوهر مسلمانش به دين اسلام گرويد، اما بر اساس قانون رژيم صهيونيستي وي يك يهودي به شمار مي رود



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=40636