سطح مبادلات الجزاير و مکزيک در 2008 هشتصد ميليون دلار بود

تاریخ ۲۱ تیر ۱۳۸۸ - ۰۵:۱۰ | عنوان: الجزاير


وزير امور خارجه الجزاير اعلام کرد سطح مبادلات تجاري بين الجزاير و مکزيک در سال 2008 به حدود هشتصد ميليارد دلار رسيد.
مراد مدلسي وزير امور خارجه الجزاير در مصاحبه خبري مشترک با خانم پاتريسيا اپينوزا کانتلانو همتاي مکزيکي خود گفت سطح مبادلات تجاري بين دو کشور پيش از اين ضعيف بود اما در سالهاي اخير به سطح بسيار بالايي رسيده و در سال 2008 حدود هشتصد ميليارد دلار شده است.
وي که اين مطالب را در پايان نشست کاري با حضور اعضاي هيئتهاي دو کشور در الجزيره
مي گفت افزود اين سطح مبادلات با توجه به ظرفيتهاي اقتصادي دو کشور و تمايل مشترک براي تحکيم همکاريهاي دو جانبه در زمينه هاي مختلف فعاليت، قابل افزايش بيشتر است.
الجزاير بويژه محصولات بخش هيدروکربور يا مشتقات آن را صادر و از مکزيک فراورده‌هاي غذايي و صنعتي وارد مي‌کند.
وزير امور خارجه مکزيک هم گفت ديدار وي از الجزاير در چارچوب چهل و پنجمين سالگرد برقراري روابط الجزاير و کشورش صورت مي گيرد.
وي افزود الجزاير و مکزيک ظرفيتهاي بالايي براي افزايش مبادلات تجاري دارند.


نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=4035