ساركوزي خواستار كناره‌گيري قذافي از قدرت شد

تاریخ ۰۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۰:۵۳ | عنوان: ليبي


خبرگزاري فارس: رئيس‌جمهور فرانسه روز گذشته در جريان سفر به تركيه خواستار كناره‌گيري ديكتاتور ليبي از قدرت شد.
به گزارش فارس به نقل از روزنامه فرانسوي "فيگارو "، "نيكلا ساركوزي " روز گذشته در جريان سفر به آنكارا در اظهاراتي ضمن اشاره به سركوب‌ قيام‌هاي مردمي در ليبي از سوي رژيم اين كشور اعلام كرد: « "معمرقذافي " بايد برود و حكومت را رها كند.»

وي طي كنفرانس مطبوعاتي مشترك با "عبدالله گل " همتاي ترك خود افزود: «خشونت‌هاي مكرر و پياپي صورت گرفته از سوي رژيم قذافي عليه مردم ليبي غير قابل قبول هستند و بايد مورد رسيدگي قرار گرفته و تحريم شوند.»

رئيس‌جمهور فرانسه در ادامه تصريح كرد: «من معتقدم كه قذافي بايد در دادگاه بين‌المللي لاهه محاكمه شود.»

اظهارات ساركوزي در حالي صورت مي‌گيرد كه وي پنجشنبه شب گذشته نيز خواستار توقف خشونت از سوي مقامات ليبي عليه مردم اين كشور شد و از اتحاديه اروپا خواست عليه مقامات و مسئولان سركوب مردم در ليسب تحريم وضع كند.

انقلاب مردم ليبي از 10 روز پيش آغاز شد و طي اين مدت انواع و اقسام خشونت‌ها و جنايت‌ها از سوي رژيم قذافي عليه مردم انقلابي اين كشور اعمال شده است.

مردم ليبي هم‌اكنون بيش از نيمي از اين كشور را در بخش شرقي به تصرف خود درآورده و به سوي طرابلس در حركت هستند، علاوه بر اين بسياري از وزرا، سفرا، خويشاوندان و مقام‌هاي دولتي رژيم حاكم از سمت‌هاي خود استعفا كرده و از جنايات قذافي و مزدوران وي اعلام برائت كرده‌اند.




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=40126