شهروندان ليبي مقيم امارات كمكهاي مالي براي هموطنان خود ارسال مي كنند

تاریخ ۰۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۶:۱۰ | عنوان: ليبي


شهروندان ليبي مقيم امارات در اقدامي داوطلبانه و خودجوش بيش از 8/ 1 ميليون درهم ( 500 هزار دلار) كمك مالي براي هموطنان خود جمع آوري كرده اند .

ليبياييهاي مقيم امارات اين كمكهاي نقدي را به منظور خريد دارو و تجهيزات پزشكي براي ارسال به اين كشور اهدا كرده اند .
يك شهروند ليبيايي در دبي در اين ارتباط گفت: برخي از كشته شدگان درگيرهاي اخير در ليبي به دليل نبود دارو و تجهيزات پزشكي بوده است .
وي افزود: دولت تمامي امكانات را بر روي شهروندان ليبي بسته و بيمارستانها با كمبود دارو و تجهيزات پزشكي مواجه هستند.
اين در حالي است كه مراكز غير رسمي جمع آوري كمك هاي شهروندان ليبي در امارات ، از افزايش چشمگير اين كمكها خبر مي دهند.
يكي از اتباع ليبي گفت: تمامي اين كمكهاي نقدي براي خريد دارو ، تجهيزات پزشكي و برخي اقلام ضروري ديگر هزينه خواهند شد .
وي افزود: اين كمكها از طريق مرز مصر به ليبي ارسال مي شوند .
پيشتر نيز اتباع ليبي در امارات خواستار ارسال كمك هاي خود از طريق مرز تونس نيز شده بودند تا به اين وسيله به كمك معترضين عليه حكومت 'معمر قذافي ' بشتابند.
اين گروه ليبيايي هاي مقيم امارات تلاش مي كنند ، با تماس با پزشكان حاضر در ليبي نيازهاي دارويي كنوني هموطنان خود را شناسايي كنند .
يكي از ليبيايي هاي مقيم امارات كه قصد اعطاي كمك نقدي داشت ، گفت : نمي توانيم در امارات بنشينيم و شاهد فاجعه به بار آمده در كشورمان باشيم.
يكي ديگر از آنان، اقدامات گروه جمع آوري كمك هاي مردمي براي شهروندان ليبيايي را تهيه خون عنوان كرد كه در شرايط كنوني براي مجروحان در آن كشور بسيار ضروري است .
به گفته اتباع ليبي در امارات ، در كمتر از شش ساعت 700 كيسه خون اهدايي جمع آوري شده است.
اين درحالي است كه با توجه به مقررات سختگيرانه امارات در خصوص امور خيريه آنها نمي توانند كمكهاي انسان دوستانه را از طريق فراخوان عمومي جمع آوري كنند و اين كمكهاي تنها از طريق خانواده ها و دوستان و مراكز غير رسمي صورت گرفته است .
اين گروه اميدوارند نهادهاي رسمي خيريه امارات آنها را به رسميت شناخته تا بتوانند از طريق افتتاح حساب بانكي فراخوان گسترده تري براي جمع آوري كمكهاي نقدي مردمي داشته باشند.
رسانه هاي بين المللي همچنان از افزايش تلفات حملات ارتش ليبي به معترضان اين كشور خبر مي دهند .
بر اساس برخي گزارشها ، تعداد كشته شدگان حوادث اخير در ليبي از مرز دو هزار نفر نيز گذشته است .
برخي اتباع ليبي در امارات مي گويند ، مرگ تعدادي از اين افراد ناشي از نبود دارو و تجهيزات پزشكي بوده است .



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=39993