حكومت قذافی نامشروع و قصاص وی واجب است

تاریخ ۰۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۵:۵۳ | عنوان: ليبي


انجمن علمای مسلمان با صدور بيانيه‌ای، حكومت معمر قذافی، رهبر ديكتاتور و سفاك ليبی را نامشروع و قصاص وی را امری واجب دانست.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «الكوثر»، انجمن علمای مسلمان در اين بيانيه از انجمن‌های خيريه اسلامی و بين‌المللی خواست كه به مردم مسلمان ليبی كمك و برای قصاص معمر قذافی به‌خاطر اقدامات وحشيانه وی در حق مسلمانان ليبی تلاش كنند.

در اين بيانه بر اهميت ايستادگی علما و انديشمندان مسلمان در كنار مردم ليبی و خواسته‌های آنان و رد هرگونه ظلم و ستم‌ عليه آنان تأكيد شده است.

در اين بيانيه آمده است: درخواست برای تحقق عدالت و پايان‌دادن به ظلم و ستم يك خواسته شرعی است و اين خواسته‌ها، خروج و مغايرت شرعی شمرده نمی‌شود، بلكه اين اقدمات نوعی امر به معروف و نهی از منكر است.

انجمن علمای مسلمان در پايان اين بيانيه، اهل علم و دانش، مصلحان اجتماعی و مبلغان را به انجام وظيفه شرعی و علمی خود در رهبری امت اسلام و تحكيم حركت آنان فرامی‌خواند.




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=39985