
پيشنهاد ناتو براي كمك به خروج اتباع اروپايي از ليبي
تاریخ ۰۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۵:۳۹ | عنوان: ليبي
| خبرگزاري فارس: دبير كل سازمان پيمان آتلانتيك شمالي امروز جمعه پيشنهاد داد كه به خروج هزاران تبعه اروپايي از ليبي كمك كند. به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه، "آندره فوگ راسموسن " امروز جمعه خواستار تشكيل جلسه اضطراري ناتو در خصوص ليبي شد و به اروپا پيشنهاد داد تا به بازگرداندن هزاران تبعه اروپايي از ليبي كمك كند.
اين گزارش ميافزايد: به موازات آنكه اتحاديه اروپا براي اعمال تحريمها عليه رژيم معمر قذافي آماده ميشود، راسموسن با وزرات دفاع اتحاديه اروپا در مجارستان به منظور خروج گسترده اتباع اين كشورها از ليبي گفتوگو كرد.
راسموسن همچنين يك جلسه اضطراري ديگر را با شوراي آتلانتيك شمالي (28 كشور تصميم گيرنده عضو ناتو) در بروكسل برگزار كرد.
بر اساس اين گزارش، حدود دو تا سه هزار اروپايي هنوز در ليبي حضور دارند و اين در شرايطي است كه انگليس، آلمان و يونان هواپيما و كشتي براي خروج شهروندان خود به ليبي اعزام كردهاند.
|
|