
تحليلگر سوري : پايان کار قذافي نزديک شده است
تاریخ ۰۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۵:۲۶ | عنوان: ليبي
| تحلیلگر سیاسی تصریح کرد مردم لیبی که بهای سنگینی برای آزادی خود داده اند، بزودی به پیروزی کامل علیه معمر قذافی دست خواهند یافت و وی را سرنگون خواهند کرد. به گزارش شبکه تلویزیونی پرس تی وی، مجری این شبکه ضمن پخش تصاویر زنده از نماز جمعه در شهرهای بنغازی و درنه در لیبی گفت، تصاویر زنده حاکی از برپایی تظاهرات مردمی بعد از پایان نمازهای جمعه در این دو شهر و شنیده شدن صدای شعارهای تظاهرکنندگان بر ضد رژیم معمر قذافی است.
بسام ابوعبدالله تحلیلگر سیاسی از دمشق گفت، در حالی که تاکنون بیش از چهارده شهر بزرگ لیبی از کنترل معمرقذافی خارج شده و بسیاری از مقامات ارشد لیبی از جمله، دادستان کل این کشور و سفرای لیبی در کشورهای مختلف و اخیراً در پاریس و یونسکو، استعفا کرده اند، به نظر من، پایان کار قذافی نزدیک است و طناب دار در حال محکم شدن دور گردن حاکم مستبد و خودکامه لیبی است.
ابوعبدالله افزود، ما شاهد بودیم که نیروهای مسلح قذافی هر قدر تلاش کردند، نتوانستند وارد شهرهای الزاویه و مصراته شوند و کنترل این دو شهر را از دست نیروهای مردمی به در آورند.
ابو عبدالله تأکید کرد، با وجود این تحولات شگرف در لیبی، ما شاهد هستیم که قذافی، پیام تلفنی (به جای تلویزیونی) می دهد که این نشانه موضع ضعف شدید وی است.
قذافی در این پیام نیز همان ادعاهای قبلی را تکرار کرد که شهروندانِ مخالف وی، معتاد به مواد مخدرند؛ وی همچنین بار دیگر القاعده را مسئول حوادث اخیر لیبی اعلام کرد.
در عین حال، هیچکس ادعاهای قذافی را باور ندارد، و از اینرو به نظر من، پایان دوران حکومت قذافی، بیش از پیش نزدیک شده و مردم لیبی که تا کنون بیش از دو هزار کشته برای به دست آوردن آزادی خود داده اند، به زمان پیروزی خود از هر زمان دیگر، نزدیک تر شده اند.
بسام ابوعبدالله در خاتمه تأکید کرد، این نکته حیاتی است که مسئله آزادی خواهی، منحصر به کشور و مردم لیبی نیست، بلکه این روند در کشورهای مصر، تونس، اردن، بحرین، یمن و بسیاری دیگر از کشورهای عربی با قوت کامل، همچنان ادامه دارد.
|
|